Direktlänk till inlägg 21 september 2008

G-D Träff

Av C´mon and love me - 21 september 2008 10:53

Jippiii!!! Det funkade....

Igår Lördag var vi på G-D träff, det var roligt att träffa alla i en mer avslappnad miljö än vad det är på utställningarna. Matte tycker att det är skönt att träffa alla och få tips och råd av folk som har en grandis och vet hur vi är till sättet.

Vi var en massa på 10 hundar och 15 ägare. Vi tog en prommis i Mellstaspåret sedan gick vi till baka till Bågskytte banan och dom satte oss hundarna i bilen och sedan drack dom kaffe, fikade och pratade om vad vi skulle hitta på framöver på våra träffar. När dom sedan hade pratat och druckit upp deras kaffe så fick vi komma ut en stund och träna på att mingla med dom andra hundarna. Matte tyckte att jag uppförde mig exemplariskt och visade min bästa sida, hon säger att jag är nog en stor pojke nu!!!! Vad menar hon med det???? Är det någon som förstår det??? Jag är ju en liten kille som vill sitta i knä och ligga under rumsbordet "Ja, jag får ju plats där"..... 

Hur som hälst så här kommer det en bild på alla som var där utom Tor och harlikinen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

molle

21 september 2008 13:01

mycket bättre färg nu för att skriva en kommentar..lyckatill med bloggandet

 
Ingen bild

Frippe

21 september 2008 16:11

Man tackar så mycket för det!!!

 
yvonne

yvonne

21 september 2008 18:41

Halloj Veronica!
Klart att du får länka mig också =)
Härligt att Frippe också har en blogg, den kommer vi att följa med intresse.
Kram Yvonne & Ior

http://www.ior.dinstudio.se

 
Sigge

Sigge

21 september 2008 21:11

Hittade hit från Molle och passar på att lämna ett tassavtryck.
Återkommer och kollar vad du fördriver dina dagar med.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

22 september 2008 21:24

Det är inte farligt att skriva hos mej.
Har aldrig bitit nån som gjort det.
Är det ok om jag länkar till dej?

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Cattis och Tyke

Cattis och Tyke

23 september 2008 19:47

Hejsan!
Vilken trevlig sida jag hittade.. Ja det var en trevlig dag i borlänge och vi ser redan framemot nästa. Vi syns väl där :D

http://www.fjellborgs-trading.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se