Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Förlåt!!!

Av C´mon and love me - 29 september 2008 12:06

Ja,ja, hon glömde/han inte skriva i Torsdags för hon jobbade natt Onsdag till Torsdag, och när hon slutade jobbet på Tors.morgon så packade vi bilen, hon duschade sen åkte vi till St.holm, vi var nere där när kl. var 13.00 Det blev en stund i bilen den här dagen.

Sen när vi var framme så skulle bilen plockas ur och alla hundar som dom har där nere skulle ut. Jag fick sitta i bilen under tiden hon släppte ut valparna Bonny och Hubba, Dom stora hundarna hanen heter Sumo,tiken heter Bree och hon kommer från USA, sen har vi min syster Alva.

Sen fick jag hjälpa min matte att packa ur bilen och så var vi tvungna att städa där valparna hade varit. Det luktade inte gott om ni förstår vad jag menar. Men då fick jag springa fritt på gården där.

Sen på eftermidagen kom gammel husse och gammel matte hem och jag blir så glad när jag träffar dom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se