Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Slapp dag!!

Av C´mon and love me - 30 september 2008 12:26

Idag blir det en lungn dag efter helgens äventyr. Jag ska bara upp på Savelgärdet och springa lös och leka med Tindra och hennes inflyttade lilla vän, en till "Rondell" fast det är en hane. Vet ej vad han heter än!

Jag ska även höra med "lilla"Nisse om ha också vill följa med och leka! Matte är på jobbet nu så jag är ensam  nu, men jag väntar på att Farfar ska komma och ta med mig ut så jag får kissa. Sen ska jag slappa i soffan på rygg(Favorit ställning). Matte säger att hon vill ha en ny"riktig kamera" för den som hon har blir fotona suddiga och inte så klara. - Jag tycker att hon ska få en, för hon önskar sig aldrig något i födelsedags present eller julklapp. Så nu när hon äntligen önskar sig något, tycker iallafall jag, att hon ska få det. Vad tycker ni?? Här får ni en bild på lilla Nisse, bild på Tindra och hennes lilla vän kommer sen.

 
ANNONS
 
molle

molle

30 september 2008 14:00

jasså du Frippe,, matte släpar dej på kurs din stackare..
det behöver väl inte du..
coola polars,, dom har inte jag träffat

http://bobmarley.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

30 september 2008 19:49

klart matte ska ha en kamera (det vill juni o colas matte med ha!!)
FRAM FÖR FINA KAMEROR ÅT ALLA MATTAR!!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
yvonne

yvonne

30 september 2008 20:55

Emelie och jag satt och tittade på kamera innan vi åkte till Åland, men det blev ingen, suck. Det blir helt klart mycket bättre bilder med en ny kamera =).
Kram yvonne & Ior

http://www.ior.dinstudio.se

 
Ingen bild

frippe

30 september 2008 21:55

Ja visst är det synd om mig?? Jag behöver inte gå på kurs men matte säger att hon måste???
Ja det är klart att alla MATTAR ska ha en bra och fin kamera!!!!!
Suck, visst är det tråkigt när man vill ta fina bider och det blir bara sudd!!
Kram på er alla Frippisen!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se