Direktlänk till inlägg 1 oktober 2008

God morgon!

Av C´mon and love me - 1 oktober 2008 07:31

God morgon alla bloggers!!!

Vad ska ni alla hitta på idag?? Matte har förlorat fantasin! Jag kanske ska gå ut och leta svamp som du Sigge! Men jag tycker som du," att regnväder är inte mitt favo väder". Matte ska på elevsamtal för min lill husse Casper när hon kommer hem. Sen är resten av dagen till för mig!!!? Vad ska Juni & Cola hitta på idag då?? Jag tängte om ni ska träna kanske jag kan hänga på er och träna på lite snygg inkallning?? Så jag kan impa på matte och visa att jag klarar även detta!!! Ni kan väll höra av er om ni har tid och lust.

Molle vad ska du göra då? När din matte inte har det så roligt i nacken. Stakars henne!!

Här har ni ett foto på våran katt som inte vill leka med mig. Jag fattar inte varför? Förstår ni???

Kramisar på er.

 
ANNONS
 
lotta

lotta

1 oktober 2008 16:40

Nejmen Frippe. Skulle inte din matte jobba idag? då har jag fattat fel..å, va synd, du kunde ha kommit till oss igag ju:) vi hade värsta hundträffen ju..lite oplanerat men trvligt. men du får så gäärna komma hit någon da. Imorgon jobbar jag dygn sedan är jag ledig . Nästa vecka jobbar jag Må o fre..hör av dig om du vill..

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Frippe

1 oktober 2008 16:45

Joo, det är helt rätt, min matte har jobbat idag men hon kom hem tidigare bara.
Men hon kom hem till kl.13, då hafe väll ni redan varit på prommis?

 
lotta

lotta

2 oktober 2008 07:28

ja då var det försent :(
Hoppas det går bättre en annan dag då!!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se