Direktlänk till inlägg 2 oktober 2008

Regn,regn och regn.

Av C´mon and love me - 2 oktober 2008 09:21

Hejsan hoppsan!

Lite trött igår, matte somnade 19.40 Så det blrv inget bloggande igår kväll. Idag kommer Miro till mig. Sen ska vi gå runt Älven, Tindra och Budda skulle följa med oss, matte ska plocka fram barnvagnen så lilla Budda får åka när han inte orkar gå. Dom orkar inte lika mycket när dom är små.

Matte är på jobbet till 16.00, men lill husse Casper är hemma med mig idag med och han har en kompis här.

Men nu hoppas jag att det slutar regna snart, jag tycker att det är äkligt att bli blöt, jag ruskar och ruskar på mig men jag blir bara blötare och blötare så jag tittar på min matte hela tiden och tycker att vi kan gå hem på en gång. Men matte tycer att vi kan gå en liten vända iallafall.

Så måste jag tala om att Vilda som jag tycker är snygg ska vara med på TV.... Jag meddelar tid,dag och kanal senare när jag fått svar på det.

Regna inte bort idag!

Kramisar på er!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se