Direktlänk till inlägg 2 oktober 2008

Nu är hon hemma!!

Av C´mon and love me - 2 oktober 2008 16:27

Nu är hon hemma och Miro har kommit, då var det snart dax för en prommis runt Älven. Är det någon som är sugen att följa så träffas vi vid skolan ca:18.30. Det är jag, Tindra, Miro och lilla Budda i barnvagn när han inte årkar mer....Jag önskar att vi kan dra ihop ett helt gäng, som vi var den första vintern vi gick.

Önska får man ju!!!!

Nej nu är det lite kaffe som gäller, sedan prommis!!!!!

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

2 oktober 2008 17:00

Så här är det Frippe.
Jag älskar att bada!!!! Håller på så länge inte onödiga isen hindrar mej.
Men förra gången jag var vid den sjön så hade matte släpat med schampooflaskan!
Äckligt schampoo det är tortyr det!
Tacka vet jag att få bada utan såna tillbehör

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Ingen bild

frippusen

2 oktober 2008 20:10

Ja, jag läste det förut. Men jag tycker inte om att bada oavsett om det finns sådana äckliga flaskor som matte kallar schampoo eller inte, jag badar bara om min matte badar. För jag måste hålla mig nära så att det inte händer henne något när jag sitter på sidan.
Frippe!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se