Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Savel och softa!!!

Av C´mon and love me - 12 oktober 2008 16:42

Ja, det blev savel idag med.... Men det blev bra ändå Loy och Hubbe kom dit och när vi var där kom Tindra dit med lilla Budda. Så alla fick leka av sig.

Så nu har syrran tagit soffan så jag får ligga på golvet.Taskigt tycker jag men "Är man inte gentle man då"???

Matte säger att jag kommer att få en jobbig vecka så jag behöver vila mycket. Hon säger att vi ska åka till Vilda och hälsa på ett par dagar, vad hon menar förstår då inte jag.....

Syrran och lilla Grete ska vara kvar här hemma hos mig, Miros matte ska komma och ta hand om dem när jag och matte är borta.

Sen får vi se när jag kommer hem...

Kramisar på er alla!!!

 
ANNONS
 
molle

molle

12 oktober 2008 20:43

men va du haft kul då..
jag har ju typ bara varit hemma

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Sigge

Sigge

12 oktober 2008 21:36

Ser ut som om du har roat dej kungligt idag.
Jag har bara varit i skoge. Fast jag höll på att missa den eftersom matte glömde mej i bilen!!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

13 oktober 2008 09:42

Wow vilket hundrace!!!!
Verkligen "gentle" av sig att låta syrran ta soffan ;-)

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

13 oktober 2008 10:36

ojojoj..undra sa flundra ..hoppas du får Mycket trevligt hos Vilda

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se