Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Tilbaka till verkligheten?

Av C´mon and love me - 29 oktober 2008 11:27

Hejsa på er....

Nu börjar verkligheten komma ikapp en, jag hoppas att det är till det bättre....

Matte pratade med min uppfödare om att jag och matte skulle följa med till Åbo på utställning så vi får se när det blir, matte ser framemot det men det är ju inte hon som ska visas upp. Eller????

Jag måste nog erkänna att vi saknar syrran lite grann, jag hade ju en som jag kunde dela mina innersta tankar med.....

Eller vad säger ni om att ha eran släkting hemma hos er som pratar erat språk???

Vi är verkligen lika eller vad tycker ni????

Nåååååå, vad säger ni????

Ja, just det igår var jag jätte krass i magen, matte tror att det var något som jag åt på savel, eller så har det varit för mycket för mig(vet ej), men när matte åkte till jobbet så kräktes jag jätte mycket ,så Joacim som var hemma med mig fick städa och ringa till matte och berätta det för henne.


Nå väl tillbaka till idag. Nu mår jag bara bra igen. Jag gjorde något som jag bara brukar göra när alla är borta...... Jag gick och la mig i mattes soffa och kom på mig när matte helt plötsligt stod i rummet och tog kort på mig med mobilen.......

Det var bara att lägga till med stora charmen och vifta lite osäkert på svansen och se om det gick hem......

Vilken tur alltså, hon började att skratta och prata gulligt med mig, jag tror jag har det stora "DET"!!!!!!

Så det var bara att glida ur soffan och gå fram och pussa på henne lite....

Då tycker hon att jag bara är såååååå söt.

Sen måste jag ju bara fråga.

 

Är jag snygg eller är jag snygg???????

Kramisar på er alla....

Sigge:

Ja, jag fick smaka på båda mackorna och jag föredrar ungarnas, mattes var också god men det där röda på toppen har hon kunnat skippa.

Jag föredrar krokar före chips...

 
ANNONS
 
Ingen bild

NOLLÅTTA

29 oktober 2008 16:20

HALLO!!! VILKA SNYGGINGAR!!!!!!!!
VILKEN BUSKUPPFÖDNING KOMMER DE IFRÅN hi hi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se