Direktlänk till inlägg 29 oktober 2008

Snön kom!!! Sen var den borta...

Av C´mon and love me - 29 oktober 2008 14:59

När matte såg att det snöade så var det bara att haka på för här skulle fotas sa hon. Med den bästa kameran som fins i detta hushåll, det villsäga Joacims kamera.....

 

Här är snön som kom.....

 

Här har ni lite foton på mig i regnet, ja, det slutade snöa på en gång....

Så du Sigge det kanske blir badet fortare än jag trodde.....

 

Här är jag uppställd.

 

Här ropar matte på mig så det är bäst att skynda dit.

 

Oj,oj,oj matte det var svårt att stanna......

 

Här har jag fokus på Tina och Mosart när dom leker, jag vill också vara där och leka med henne, hon(Tina) luktar så gott så det är bara vi hundar som förstår det.


Kramizzar på er alla, nu ska jag hjälpa matte med maten.

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

29 oktober 2008 19:01

Men undrar om det är nåt som går nu att alla hundar ska i tortyrkammaren?
Tycker synd om dej som var tvungen att vara ute i äckligt regn.
Här har inte snön kommit ännu men onödiga isen börjar visa sej

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

29 oktober 2008 19:19

Å herregug Frippe. Du skulle vart i Norge idag..där var det minsann SNÖ..och inte lite heller..Vilka fina bilder..fnittra när du höll på att krasch den bästa kemeran i huset hihii

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
molle

molle

29 oktober 2008 20:58

JAG MISSADE SNÖÖÖÖÖN!!!!!!!

http://bobmarleys.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se