Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

God morgon/kväll!!!!

Av C´mon and love me - 30 oktober 2008 17:53

Matte sov länge idag.

Sen kom det hit en farbror som pratade om något "Luft/vatten" system för värmen i huset ska bli billigare och svalare på sommaren.

Sen skulle matte köpa en kupevämare + sladd, så vi for iväg först till Rusta sen till Jula, så nu får hon för hoppningsvis värme i bilen när hon ska åka hem från jobbet i morgonbitti, sen tog vi en vända till savel, det vr aldeles mörkt där uppe och jätte många spöken fins det där, jag för söker varna matte men hon säger bara att jag är så fjantig, jag är ju inte fjantig när jag talar om för henne att det finns spöken där. Mörka konstiga figurer som springer om kring där uppe när det blir mörkt. Det är därför som jag håller span på dag tid. För om dom kommer då, så ska jag minsann äta upp dom

så att alla andra som vill vara där ska vara säkra.


Föresten!!!! Hur går det med hjälpen på ett han hunds namn???

Har ni kommit på något bra som passar ihop med Frippe????


Kramizz på er!!!

 
ANNONS
 
lotta

lotta

31 oktober 2008 10:30

gå in på http://vovve.net/Hundnamn/
där finns massor av tips..jag tycker ludde o frippe passar :)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jenny

31 oktober 2008 11:35

Hejsan Frippe! Vilken vacker och ståtlig kille du är! Jag tycker att Frippe passar med en Hobbe.

 
Ingen bild

molle

31 oktober 2008 14:35

Fräcke Fredrik & Knäppe Knut

 
Ingen bild

frippe

31 oktober 2008 15:23

Tack för det Molle polarn ;-/
Men nu var det Frippe det skulle passa med!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se