Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Ett namn!!!!

Av C´mon and love me - 31 oktober 2008 19:52

Nu ni...... Har vi kommit på ett namn........

 

Är ni nyfikna?????

 

Jag kanske ska berätta det senare om jag ångrar mig och byter!!!!!

 

Ialla fall så blir inte Vilda med på SVT1 idag.......

Dom sa att hon var för stor, vad trodde dom när det är en Grandis???? Att hon får plats i hand väskan???

Hon är ialla fall med på SVT2 den 11 November på "Dr.Åsa" Då får ni titta då!!!


Kramizz....


Ja just det ja...... Vad säger ni om "Cash"??!!

Frippe & Cash!!!!    Mmmmm det låter bra tycker jag!

Vad tycker ni???

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

31 oktober 2008 20:51

Vadå kan man vara för stor för TV????????
Testa snörullning det är skönt!
Själv planerar jag för att kolla att onödiga isen inte ligger på min sjö imorgon. Då blir det bad.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

1 november 2008 13:58

mehee, vadå för stor!? Vilka typer!! elakt ju :(
Men namnen lät bra tillsammans..ni får väl gå å "smaka" på namnet några dagar..

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se