Alla inlägg under oktober 2008

Av C´mon and love me - 3 oktober 2008 07:37

Hej alla!! Nu har jag fått reda på när min Vilda ska vara på TV.... Den 11November Kl:19.30, nu ser jag att jag har inte fått reda på vilken kanal.... får åter komma med det=)... Idag ska vi på kurs igen!!! (Matte min matte). Miro ska följa med på det, matte ska använda honom till att störa dom andra. Det är ju bra, men hon önskar att dom andra ska tänka på samma sak. För Miro är ju min kompis så jag gör ju inte honom något.

ANNONS
Av C´mon and love me - 2 oktober 2008 16:27

Nu är hon hemma och Miro har kommit, då var det snart dax för en prommis runt Älven. Är det någon som är sugen att följa så träffas vi vid skolan ca:18.30. Det är jag, Tindra, Miro och lilla Budda i barnvagn när han inte årkar mer....Jag önskar att vi kan dra ihop ett helt gäng, som vi var den första vintern vi gick.

Önska får man ju!!!!

Nej nu är det lite kaffe som gäller, sedan prommis!!!!!

ANNONS
Av C´mon and love me - 2 oktober 2008 09:21

Hejsan hoppsan!

Lite trött igår, matte somnade 19.40 Så det blrv inget bloggande igår kväll. Idag kommer Miro till mig. Sen ska vi gå runt Älven, Tindra och Budda skulle följa med oss, matte ska plocka fram barnvagnen så lilla Budda får åka när han inte orkar gå. Dom orkar inte lika mycket när dom är små.

Matte är på jobbet till 16.00, men lill husse Casper är hemma med mig idag med och han har en kompis här.

Men nu hoppas jag att det slutar regna snart, jag tycker att det är äkligt att bli blöt, jag ruskar och ruskar på mig men jag blir bara blötare och blötare så jag tittar på min matte hela tiden och tycker att vi kan gå hem på en gång. Men matte tycer att vi kan gå en liten vända iallafall.

Så måste jag tala om att Vilda som jag tycker är snygg ska vara med på TV.... Jag meddelar tid,dag och kanal senare när jag fått svar på det.

Regna inte bort idag!

Kramisar på er!!!!

Av C´mon and love me - 1 oktober 2008 16:47

Nu har hon kommit hem efter samtal med Caspers lärare (kvart samtal). Nu ska hon göra mat och dammsuga sen blir det nog en prommis med mig.

Så här känner matte sig säger hon????

Av C´mon and love me - 1 oktober 2008 07:31

God morgon alla bloggers!!!

Vad ska ni alla hitta på idag?? Matte har förlorat fantasin! Jag kanske ska gå ut och leta svamp som du Sigge! Men jag tycker som du," att regnväder är inte mitt favo väder". Matte ska på elevsamtal för min lill husse Casper när hon kommer hem. Sen är resten av dagen till för mig!!!? Vad ska Juni & Cola hitta på idag då?? Jag tängte om ni ska träna kanske jag kan hänga på er och träna på lite snygg inkallning?? Så jag kan impa på matte och visa att jag klarar även detta!!! Ni kan väll höra av er om ni har tid och lust.

Molle vad ska du göra då? När din matte inte har det så roligt i nacken. Stakars henne!!

Här har ni ett foto på våran katt som inte vill leka med mig. Jag fattar inte varför? Förstår ni???

Kramisar på er.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se