Direktlänk till inlägg 25 november 2008

hälöööö!!

Av C´mon and love me - 25 november 2008 13:31

Nu har matte varit och handlat! Ja, just det först var vi till Savel med Tindra och Budda men jag kände inte för att leka med dom.

Här leker dom för fullt medans jag

 

går för mig själv och nosar

 

Här far dom fram som galningar....

Sen åkte vi hem och matte släppte av mig så att jag kunde gå och lägga mig medans hon och Camilla var och handlade....

När hon kom hem så var det några kassar som skulle bäras in med både det ena och det andra. Det var julpapper till paket och etiketter det var

stjänor som ska hänga i fönstret i köket det var

 

Grytlappar och vante +kökshandukar

Det var Anthon Berg till husse

 

Det var ett ljus som doftar kaffe

 

En snögubbe som ändrar färg när det brinner

Och så mattes favvo inhandling när det är jul "TOMTAR" hon köper nya varje jul. Det blev också julkalendrar till mäniskovalparna med godis i. Dom har blivit så stora säger matte så dom vill nog inte ha några kalendrar, men man får inte glömma dom fördet!!

Så, då har ni fåttreda på vad vi gjort i dag än så länge....

Kramizz alla där ute!!!!

 
ANNONS
 
lotta

lotta

25 november 2008 17:33

å, hjäälp va hon har handlat :) vad kul..hmm, ja, jag tror hon handlade för liite mer än mej..eller ganska mycket mer ;) jättefina grejer..hoppas hon har pengar kvar till julmat bara ;)såg kallt ut därpå fältet brr
förkylningen går åt rätt håll här, så snart kan vi promenixa igen :)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

25 november 2008 18:51

Va???????
Låta bli att leka???????
Kan man väl inte göra????????
Vad mycket julprylar din matte handlat.
Såna handlas INTE här.
Matte tillhör de där julhatarna. Julklappar till mej och de små människovalparna men inget julpynt inte

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

25 november 2008 19:15

Vilket härligt julpynt!
Gullig snögubbe! Såna där söta ljus kan man ju inte tända....;D

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

25 november 2008 22:55

Oj, här var det julstämning idag, mysigt!

http://timsevimse.blogg.se

 
Natalie R

Natalie R

26 november 2008 13:33

Vilken häftig presentförpackning med Anthon Berg - Den vore nog allt nåt att ge till min choklad/likörtokiga sambo också :D

För övrigt så kikade jag in för att tala om att det åter igen finns chans att vinna hundhalsband i min blogg om du vill vara med och tävla igen. Den här gången kommer det dessutom bli inte mindre än tre stycken vinnare! Det vill du väl inte missa? ;) :D

http://tricolordogs.wordpress.com

 
camilla

camilla

26 november 2008 13:34

Torsdag fm nästa vecka. Vi hörs närmare vilken tid vi går ut å tränar. Blir väl en snatterstund hos Lotta först ;D

http://www.bentley.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se