Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Nu är hon sjuk!!!

Av C´mon and love me - 26 november 2008 19:29

Vi åkte till Stig-Ove för att jag skulle få leka med mina vänner Ada och Izzy en grand danois tik och fransk bulldogg tik.....

Ada...

 

Izzy...

trodde jag, men inte då matte skulle titta på något inne och jag fick inte följa med......

-Sigge! Jag vet nu hur du känner dig när ni kommer till Giha och får vakta bilen!!!!!

Men sen kom hon ut och hämtade mig och jag fick komma in på baksidan och leka med Ada. Hon var föresten med matte ut och hämtade mig....

Tyvär så gick det inte att ta kort "för mörkt".

Fick inte leka med Izzy men  när vi åkte hem sa hon att jag inte fick komma in för det var....

sånna inne...

Ser ni hur många det är???

Det är 9st. Frallor....

Matte är helt såld!!!! Vänta bara till mina bebbar kommer!!! "Fnys"

Kolla vlika sköningar!!!! säger hon.

 

Den här ska han nog spara själv...

Här är Ada och hjälper till.

Här ska alla ur lådan samtidigt... Det blir nog lite trängsel i öppningen.

Här ska dom igenom gallret.

Kolla vad goa dom är!!!!!!!

Bråkar gör dom hela tiden dom är vakna...

Dom var så söta så matte tängte stoppa på sig en.... Han hade nog inte märkt något!!!!

Det var det jag gjorde idag, nu saka jag titta runt på era sidor och se vad ni gjort idag!

Matte vill tacka er alla som skrev såna uppmuntrande ord till henne och mig när hon fick data förbud av husse...*fniss,fniss*

Det är ju ni som gör att man tycker att det är så roligt att blogga.

Kramizz på er alla!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se