Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Hej igen!!

Av C´mon and love me - 28 november 2008 11:55

Nu har polarn kommit och vi åkte upp på savel för matte skulle hinna blogga och göra mat innan hon ska till jobbet. Hon årkade inte blogga igår för hon jobbade förmiddag och hon för sov sig på morgonen, så när hon kom hem var hon bara ut med mig en snabbis och sen gick hon och vilade en stund "som blev hela kvällen".

Så jag ber så mycket om ursäkt att hon inte var in och skrev något hos er!!!

Men nu är hon tillbaka och har haft kameran med sig till fältet. hon försökte ha kurs med mig och Miro om hur man blir en sakletare men detta är resultatet.....

Släng den bäst du vill jag går till Frippe istället....

Pro på fältet....

 

Kolla vad vi är duktiga att sitta still. Det kan vi iallafall!!!

Men vad är det som kommer där då??? Bäst att smyga tycker Miro...

Ofelia blev lite osäker på Miro...Kolla raggen!!!!!

Sen släppte det och hon tyckte att vi var roliga killar....

Ofelia kunde hitta saker, så hon och du Sigge kunde vara på äventyr, Men hennes husse lät henne tamed sakerna ibilen en stun, så städade han bort dom sen.

Kolla jag har GD-ryck. Häng på då????

Dom försökte men det fattar väll ni vem som vann!!!

 Sen måste vi ju avsluta med att vi får plats i bilen båda två!!!!


Kramizz på er ska försöka hinna in till er ikväll från jobbet!!!

Trevlig helg på er alla!!!

 
ANNONS
 
lotta

lotta

28 november 2008 18:18

OOO, vilken härlig vända:) bara storisar...tur att inte vi var där ;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
molle

molle

28 november 2008 18:42

oj vad var det för en tjej som kom,,,hon verkade trevlig..

http://bobmarleys.wordpress.com

 
camilla

camilla

28 november 2008 19:13

Det var gott om plats i bilen...:)

Jag jobbar också i helgen. Fast bara lör-sön natt!

Trevlig kväll på er!!!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

28 november 2008 19:29

Lämnade du min adress till den bruden?????
Vill ha tips om hur man får med saker till bilen.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Tim med flock

Tim med flock

28 november 2008 20:52

Va kul du såg ut att ha med kompisarna, jag vill också busa...dumma matte som inte låter mig leka fritt ute med Ina nu när hon löper...bläää...

Ha en riktigt trevlig advent! Nospuss!

http://timsevimse.blogg.se

 
molle

molle

28 november 2008 22:59

du har en utmärkelse att hämta .
kram

http://bobmarleys.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se