Direktlänk till inlägg 30 november 2008

I Stockholm!!

Av C´mon and love me - 30 november 2008 02:17

Hellöö alla bloggers!!

Nu har vi hamnat i stora staden, jag träffade syrran som brukar bli sååååå glad att se mig, men hon bara beglade på mig, sen gick hon in med sin husse och lade sig. Där stod jag och grinade i rummet bredvid. Jag hoppas att det fins andra som blir glad att se mig i morgon då när man åkt så långt, och så fnyser dom åt mig.

Inga foton i kväll men det får för hoppnings vis bli fler i morgon kväll....


Och Pernilla och Molle tack för Utmärkelsen ni gav mig jag ska göra något åt den när jag kommer hem, lite svårt nu!!!

Kramizz på er alla, lämna gärna en komentar om ni är in och kikar det är bara kul att läsa Bra som Dåligt. Det som är dåligt kan bara bli bättre och det som är bra är bara bra!!


Ha det gott och sov så gott!!

 
ANNONS
 
lotta

lotta

30 november 2008 08:25

beaglade??? sneglade. eller??? ;)va synd att hon betedde sig SÅ! är helt övertygad om att fler blir glada imorgon(läs idag) kram,kram från oss

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
molle

molle

30 november 2008 10:53

kör försiktigt

http://bobmarleys.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se