Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Har varit i stora staden!!

Av C´mon and love me - 30 november 2008 18:22

Hejsan på er!!

Nu har vi kommit hem och jag har kurat i hop mig i soffan. För det tar på krafterna att träffa alla dess hundpolare!

Här är alla som vad där...

och några till..

Här är min uppfödare som springer med Bonny...

Sen några foton på mig uppställd

Ann-Louise ska hjälpa

matte och tala om för henne

vilket av fotona som ser bäst ut.....

Sen blev det en vända förbi Vilda.

Matte var så nyfiken på

hur hon såg ut nu när det

 

bara är 2veckor kvar..

Visst var det kul........

OM MAN FICK GÅ UR BILEN OCH SÄGA HEJ TILL TJEJEN!!!!

Kanske man har varit lite glad va???


Sen måste jag ju säga tack för utmärkelsen som jag fick av Molle och

medela att det finns ingen som jag kan skicka till, alla har fått en utmärkelse så jag lägger den här, så får den som vill, ta den.

 

Kramizz och god natt nu alla vänner!!!

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

30 november 2008 20:30

Va??????
Fick du inte träffa din fru?????
Vad är det för ordning??????
Du det där som ska bli Grisöronaffär här......
Jag har sett en sån som du där.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Sigge igen

Sigge igen

30 november 2008 21:00

Mitt i Sörmland bor v.
Hälleforsnäs ligger ca 3 mil från Eskilstuna och 11 från Stockholm.
Grandisen i blivande grisöronaffären är en svart hane med lite vitt på bröstet.
När de öppnar så kan vi försöka ta reda på mer om honom.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Ingen bild

camilla

30 november 2008 23:18

Jag säger detsamma....inte få träffa frugan och prata lite med bebbarna.
Hur stora kullar brukar ni grandisar få?
Ser ut som det är 12 st därinne :p

 
 Anna med flock

Anna med flock

30 november 2008 23:28

Ser ut som frugan din har fullt upp med alla bebbar i magen, såg jobbigt ut. Kul att ha varit i storstaden på besök :)

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se