Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Jul pyntat!!!

Av C´mon and love me - 21 december 2008 18:15

Nu har det pyntas här hemma, vänta så ska ni få se!!!!

Matte kom från jobbet och tog bara en snabb vända med mig så sorry inga foton på det!!!

Sen bar det iväg ner i källaren för att ta upp både ditten och datten.

Mattes äldsta valp hjälpte henne, den yngsta har inte tid att vara hemma, han har sina intressen så det blev bara matte och Jocke som pyntade.

 

Här börjar han....

 

Här är han klar.....

 

Här har ni mattes favorit Tomte..

Sen kom hon på att jag har ju blivit "PAPPA"!!!!

 

Då måste man ha slips....

 

"com on girls" jag väntar på er!!!!

Hon fattar ju ingenting....

 

Jag vill inte vara med!!!!

Hur som helst så här blev granen

 

i mörkret... mysigt va???

 

och med blixt... mycket trevligare i mörkret tycker jag

Här har matte tänt ljus på rumsbordet.

Sen så skulle det liggas fint vid granen också....

 

Duger det????

Nähä!! Hur många ska du ta????

 

Bara detta sen får det vara nog!!!!!


Så vi säger som vi brukar.....

Kramizz alla bloggers....

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

21 december 2008 20:25

Så söööööööt du är med slips o tomteluva!!!!!!!
Mer köttbullar blev det idag!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

21 december 2008 20:47

Så snygg du e Frippusen:):) Tjejerna här hemma tjooar av förtjusning ..hihi, tror minsann att de vill på en liten promenaaaad, o råka gå förbi ditt hus;) Vi har firat lilla julafton hemma hos pakes mamma, med hans syskon osv. riktigt trvligt. Nu ska vi krypa ner i soffan o se på skräckisssss!

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
molle

molle

21 december 2008 21:05

stilig du var,,,
meeeen va slipasr är väl inget för oss riktiga killar..
va fint ni gjort med julpyntet...
och tomten såklart

http://bobmarleys.wordpress.com

 
 Timse

Timse

21 december 2008 21:34

Åh vad ni har pyntat och stått i... jaså, du ska till och vara fin i slips och allt nu...kanske är bäst jag håller hårt i min tjej här hemma så hon inte får syn på dig där du sitter och ståtar. Puff på kinden!

http://timsevimse.blogg.se

 
lotta

lotta

22 december 2008 20:55

vi kan väl höras..vet faktiskt inte riktigt ännu. Kaoz ligger under borås klädmarknad..stora schoppinggatan mitt isatn..lindex låg där förut ..nere i källaren.hör av dig om du vill ha bättre beskkrivning..

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

22 december 2008 21:00

föressten tar de bara kontanter;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

23 december 2008 18:55

Önskar dej en riktigt God Jul med en massa trevliga hundpaket!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

23 december 2008 19:54

Finaste tomtenissen i hela världen ;D!!!

GOD-JUL PÅ ER!!!!!

Kramiz!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se