Direktlänk till inlägg 24 december 2008

GOD JUL PÅ ER ALLA!!!!

Av C´mon and love me - 24 december 2008 01:21

 GOD JUL!!!!!

Hoppas att ni får en trevlig och bra jul nu.

Här har julen kommit och jag hoppas att den har det hos er. HAr ni kommit ihåg att skicka era önske listor till Tomten så att ni får det ni önskar er??? 

Vi blir borta hela julafton hos husses mamma, där får man hästkorv. Mmmmmm.....Längtar dit!!!

Har varit på Savel en vända med Tindra och Budda i dag när matte var klar med alla bestyr som hon skulle göra idag, sista rycket sa hon..

 

Här är Tindra och Budda..

 

Här är Tindra själv

 

Här har ni Budda, visst har han blivit finare och finare

 

Jag tog med julklappar till dom "Grisöra och Komage"

Jocke har haft sin kompis som han gick på balen med här hemma och matte tycker att dom är sååååå söta ihop...

Visst då???

Dom är bara kompisar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu på kvällen så kom Loy förbi och önskade oss en GOD JUL, då skulle matte fram med denna kamera igen och jag gav Loy ett par bra tips.


Han fattade inte vad jag menade..

Så jag fick visa honom."Så här gör du"!

Så nu säger jag och min familj......

 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR...

 
ANNONS
 
Lotta, Juni o Cola

Lotta, Juni o Cola

24 december 2008 07:46

haha..bra att du ger loyd lite tips hur man ska göra framför kameran haha..ni ser för härliga ut!!! hoppas ni får en riktigt härlig jul!! hela familjen....hästkorv mums;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
molle knackar på

molle knackar på

24 december 2008 08:53

GOD-JUL önskar vi dej och hela familjen, hoppas du inte äter alltför mycket av det goda..
kram

http://bobmarleys.wordpress.com

 
 Anna med flock

Anna med flock

24 december 2008 10:06

Hopaps ni får en jättemysig dag med massa mys ich juligheter :)

http://timsevimse.blogg.se

 
Åsa

Åsa

24 december 2008 12:17

Hej och tack för titten in på min sida! Här var det en massa trevlig bilder och text att kolla på. Jag kommer tillbaka ;)
Ha en riktigt God Jul nu och hoppas att tomten är snäll!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se