Direktlänk till inlägg 28 december 2008

God morgon!

Av C´mon and love me - 28 december 2008 09:51

Nu är vi hemma igen efter att ha varit upp till mattes mamma och firat lite med dom och ätit god mat!

Vet ni vad?? Jag hittade på tomten där och han var skit läskig!!!!

Matte tog naturligvis fram kameran så att ni skullle få se.

Jag morra år honom och sa till honom och åka därifrån...

Tror ni han åkte eller???

Nä, då ska matte dit och visa sig på styva linan och ta upp honom i knä....

Jaha, då är det väll bara att ryka in och rädda henne då!!!

Så matte nu är du räddad!!

Så nu fick han stanna på altanen och vi gick in och jag fick ben av mormor.

Igår var vi ute på deras gård och kolla vilken utsikt dom har!

Det var så fint och kallt så matte provade kameran på lite annat också.

 

Som följer här!

 

 

Sen kom hackehackspett på besök..

En huvud bild på mig Naturligtvis!

Så måste jag ju tala om att min hemsida är uppdaterad med nya bilder och vikter

 

Här får ni smak prov.

 

Mamma och son.

Matte ska åka ner till dom i dag så det blir nog nya blider på bloggen snart


Kramizz på er alla och god fortsättning...


 
ANNONS
 
 Anna med flock

Anna med flock

28 december 2008 12:16

Vilka vackra bilder på snön...ja självklart fina bilder på dig med frippe! Låter som ni haft det mysigt. Det blir nog till att ta det lugnt på nyår skulle jag tro, vet ju inte hur Ina reagerar på smällare, Tim bryr sig inte.

Vad ska ni hitta på själva?

http://timsevimse.blogg.se

 
Åsa

Åsa

28 december 2008 12:23

Härliga vinterbilder, jag skulle så gärna vilja ha lite snö. Du får gärna lägga en länk till min blogg, jag lägger en hit från min sida!
Ha det gott!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

28 december 2008 19:21

Vilka underbara vinterbilder!
Men du Frippe tomten är INTE farlig!
Kor och hästar är farliga men tomten är snäll!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

28 december 2008 20:30

Heeeelt underbara bilder!!! Proffsigt!

Bentley håller med dig Frippe, skäll ska han ha Tomten för, säkerhets skull. Man vet ju aldrig.....;D

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

28 december 2008 21:30

Hälsning från matte.
Nu har hon länkt till din hemsida
www.geocities.com/skogsraets är adressen till hennes hemsida.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
molle

molle

29 december 2008 09:55

men lilla kompis, det vet du väl att TOMTEN inte är farlig!!
Hälsa matte att hon ska ta många bilder på dina små barn nu när hon åker för att kolla in dom.
Matte hälsar JÄTTE FINA BILDER !!

http://bobmarleys.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se