Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Valp stund!

Av C´mon and love me - 29 december 2008 12:15

Nu har jag vaknat och lagt upp bilderna sedan besöket i går.

Så det blir en liten valp stund med bara valparna.

När jag kom dit så la sig Vilda med valparna.

Sen blev det lite mat dax med köttfärs men då hade jag ingen kamera tillgänglig,sen väntade vi lite tills dom somnade så blev det dax för kloklippning. Detta är den svarta hanen.

 

Det här är den blå hanen

 

Svart hane i gen!

Så här trött blir man efter kloklippningen.

Mys med Mamma Vilda!

 

Liten mysig svart hane!

 

En liten och skrynklig tjej.

Här har jag "TVÅ GRANDISAR"i knät samtidigt!!!!!

Här gäller det att ta över medans man kan"Pip,pip,morr och gruff!"

Tikarna sover så gott!

 

Somnar där man blir trött!

En till som vart trött!

Det är lite skilnad på dessa två!

Och dessa med!

Hoppas att ni är nöjda med detta..

Kramizz på er alla.....

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

29 december 2008 17:18

Nej, nej, nej ta genast bort att hemska valpbilderna!! Åhhh, den som ligger i knäet är ju hur söt som helst, VILL HA, VILL HA!!
Fullkomligt livsfarliga bilder!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
 Anna

Anna

29 december 2008 18:52

Himmel vad fina dom är, man blir alldeles valpsjuk. Dom ser så nöjda ut där dom ligger och trynar dom små liven.

http://timsevimse.blogg.se

 
Sigge

Sigge

29 december 2008 19:16

Håller med Åsa.
Äckligt söta små valpar och snart flyttar en av dom hem till dej!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

29 december 2008 20:02

Det borde ha varit en varningstext först. VARNING FÖR VALPSJUKA!!! Jag har blivit smittad å behöver vaccin genast ;0))

GUDARS SKYMNING vilka sötknoddar. Jag tror jag dånar!!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

29 december 2008 20:52

Om du kollar från 23 maj i min blogg så kan du följa min första valpkull, Engla som jag har är ju en av dem. Det är det jämförelselöst roligaste jag gjort i hela mitt liv. Dessa underbara små varelser! En ynnest att få uppleva något liknande!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cavvetjejernas matte

29 december 2008 22:24

Så mysiga små Grandisvalpar! Jättesöta!

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

29 december 2008 22:34

Men gudars skymning så jäkla sött!! Är det du Frippe som är pappan?? Man blir ju alldeles sjuk av såna här småttingar! Ska ju själv snart iväg och gosa med Primos valpar.

Må så gott!

http://www.ackebus.se

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

30 december 2008 12:53

men helledudandadej. vilka godingar. HERREJÖSSES SÅ FIIINA!!ååå, va jag lääängtar tills du får hem en sötis!!! Tack för att du bjuder på dessa underbara bilder.hoppas vikan ses snart ..har vart så mycket nu ju..men går ni prommisar runt älven nu med?

http://www.juniocola.bloggagratis.sevheu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se