Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Gott nytt år!!!!!

Av C´mon and love me - 31 december 2008 13:34

Vill bara hälsa alla mina goa bloggar vänner och ni andra ett...

 

Hoppas att kvällen blir till allas belåten het och att ni hundar som är rädda och ändå vill se raketer kan gärna titta här för här smäller det inte

 


 


Så åter kommer jag imorgon kväll med mitt nyårs firande med Miro, Tindra och Budda...

 

Så jag avslutar detta året med en skål och hoppas alla era löften håller hela nästa år!!!

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

31 december 2008 17:07

Ett riktigt gott nytt år önskar jag och matte er!!!!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

31 december 2008 17:36

Vi önskar dig Frippe o din fina familj att rektigt gott nytt ååår!!ha en fin kväll alla:)

http://www.juniocola.bloggagratis.sevheu

 
molle

molle

1 januari 2009 11:50

god fortsättning på det nya året

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

1 januari 2009 14:09

GOD FORTSÄTTNING PÅ 2009!!!kraaaaam

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

1 januari 2009 20:35

jamen det e ju det som e bra att blogga...bara att plocka gamla bilder från åreto minnas:) sedan har vi årsbok hemma med o skriver i..men där är det mykoplasmainfektioner o vikt o längd på alla blandat med resor o kuliga saker...lite mer "prajvet"hehe..

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Lotta med  Juni o Cola

Lotta med Juni o Cola

2 januari 2009 07:53

okey. då tycker jag synd om dig med!!! åå, va jag e trött nu. har vart vaken sedan 04.00 o suttit här. Om 10 min går det iallafall att ringa läkaren:) krya på dig.kramiz..ps nä nu får det bli sommar snart så alla eländessjukdommar sticker iväg*muttrar*

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se