Direktlänk till inlägg 22 januari 2009

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så

Av C´mon and love me - 22 januari 2009 15:06

kuuuul vi har det här hemma!!!!!!!!!!!!!!

Här ska det städas, tvättas,diskas, packa väskor och så har jag hört något om kolklippning, prommis också något om "TORTYRKAMMAREN".......

Jag ska på prommis med Julia och Loy till kvällen men först ska matte städa och göra det fint här hemma för jag och matte åker till Finland på Lördag, det är utställning på gång där av packningen och "tortyrkammaren" Fyyyyy....... säger jag bara!!!!

Kommer hem på Måndag kväll, så det blir uppehåll med bloggningen dom dagarna.

Flera frågade hur gammla valparna blivit! Svar: Dom är 5 Veckor blir 6 Veckor till helgen och vi får hem våran HANE mellan den 8 och 12 Februari för jag jobbar natt.... Jag vet inte vilken som blir min än, men snart...

Det blir inga bilder nu heller kameran har laddat ur efter alla valp bilder...

Så den sitter på laddning nu.


Kramen alla blogg vänner!

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

22 januari 2009 16:35

Lycka till på utställningarna nu, må ni få en välförtjänt bra placering! Vi håller alla tummar och tassar här.
Kramis

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Latte

Latte

22 januari 2009 18:19

LYCKA TILL, FRIPPE! Jag kommer att sakna dig under din bloggpaus! Längtar tills du kommer tillbaka... Lycka till med valpen!

Kramizar

//Latte med matte:-)

http://latte

 
camilla

camilla

22 januari 2009 21:36

Spännande!!! Jag vet att du kommer hem med ett fint pris Frippe!!!

Trevlig resa!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

22 januari 2009 22:07

Lycka till med utställandet, hoppas ni får riktigt trevligt när ni är borta.

http://timsevimse.blogg.se

 
Sigge

Sigge

23 januari 2009 09:30

LYCKA TILL!!!!!
Så klart du mommer hem och har vunnit ALLT!!!!!!!

http://www.geocites.com/siggesvamphund

 
lotta

lotta

23 januari 2009 13:10

FINLAND!!! herregud vilken globetrotter du e!! lycka till din stora snygga prins:D kraaaam

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

23 januari 2009 15:32

Lycka till i Finland. Hoppas på cert och bra Bästa Hane placering förstås!

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Ingen bild

Cavvetjejernas matte

24 januari 2009 18:23

Lycka till i Finland! Kommer gå kanon!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se