Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

På bättrings.....

Av C´mon and love me - 30 januari 2009 19:12

vägen, får man hoppas....

Nu är det nedräkning för oss här hemma, på Söndag så smäller det....

Men jag måste ju berätta att min första båt resa gick jätte bra. Det var jag och syster Alva som delade hytt med matte, Pär och Ann-louise.

Här är jag,Alva och Ann-louise i hytten.

 

Jag delade säng med Pär och matte låg uppe.

 

När vi kom fram till utställningen så ska den där konstiga gubben kolla på mig och känna igenom mig så att allt är OK.

Sen ska det kollas på tänder......

Här har ni min syster Alva "Tjock va"??

Här har ni syster Jazza.

Här ligger jag och väntar på att få åka till båten.

**************************************************
*******************************************

Sen måste jag bara få berätta om min knäppa matte som hade så brottom in och hämta kameran för att ta ett kort på den där stora fågeln som satt på hustaket...........

Vad tror ni att det var för fågel???????

Ja, jag tror att den kallas................

 

"Parabolstork"

Hahahahaha.."Smile"

Vi åkte upp till Savel idag med Loy´san och matte Monika.

När vi kom upp dit så var Molles matte där och vem hade hon med sig tror ni????

Jo, "MOLLE". Hon kom ihåg honom.


Kramen på er alla..


 
ANNONS
 
camilla

camilla

30 januari 2009 22:13

Haha! Parabolstork :o)))

Fina bilder från finlandsresan!!
Mysigt värre i hytten.

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
camilla igen

camilla igen

30 januari 2009 23:24

Du har en utmaning hos mig...om du orkar :)

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
molle

molle

31 januari 2009 10:44

det var roligt att träffas det är synd att det blir alltför länge mellan gångerna.

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Åsa

Åsa

31 januari 2009 13:02

Vilket äventyr! Var båtresan lång och hur/var rastar man hund i så fall? Du är skitsnygg Frippe, den där domaren fattar ingenting!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

31 januari 2009 13:53

oj vilken färd du vart iväg på:) vad kul att läsa o se...känns ju nästan som om man va med där i båten;) snygg parabolstork*asg*

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se