Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Ny utmaning!

Av C´mon and love me - 31 januari 2009 12:07

Den här fick jag av Camilla

Kom igen nu!!!


Vilken mat äter du ofta?

Pizza, mitti veckan och Lördagar.


När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?

Jag hjälper till att duka av.


Köper du Triss?

Näpp, jag spelar aldrig på någonting.


Vilken stad eller land har varit din bästa semester?

Reser inte så mycket men jag måste nog säga Rhodos, min första utlands resa.


Vilken tv kanal tittar du mest på?

Det är blandat men jag måste nog säga att 5:an är den jag tittar mycket på.


Här är reglerna: Välj ut 4stycken som du vill ska svara och utmana dem sedan på deras bloggar. Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig veta när du svarat på utmaningen.

Jag utmanar: pernilla

                      åsa

                      camilla

                      amanda

Kram på er!

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

31 januari 2009 12:59

Jag har antagit din utmaning nu!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

31 januari 2009 13:51

jag har också blivit utmanad...ska fixa det imorgon:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Latte

Latte

31 januari 2009 18:24

Hej Frippe!
Vad kul du verkar ha haft på ditt äventyr, så kul att läsa & se vad som hände! Och vad mysigt det måste ha varit att åka båt, dessutom med en snygg tjej!

Kramizar

//Lattisen

http://latte

 
lotta

lotta

31 januari 2009 22:06

det var bra körslaget idag. jag jobbar dygn imorgon o på onsdag..prommis nån dag hade vart kul:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

molle

31 januari 2009 22:57

nej du det verkar inte funka...vet inte vad som är fel ....

 
lotta

lotta

1 februari 2009 09:11

utmaaaaning hos miiiig;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
molle

molle

1 februari 2009 09:28

tack du ..för utmaningen..antar den ikväll när jag kommer hem...
hoppas det funkar bättre idag

http://bobmarleys.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se