Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

God kväll på er alla!

Av C´mon and love me - 4 februari 2009 20:36

Idag har jag haft tråkigt!!

Matte har jobbat förmiddag och jag har legat hemma själv hela dagen.

Ja, farfar var väll hem och tog ut mig en vända sen kom matte hem och tog ut mig på en snabbis för att invänta Loy och hans matte så blev det en lång vända runt Savel och vi lekte i en slänt där matte lurade mig att springa ner och upp där, men jag gick bara på det två vändor, sen vägrade jag att springa något mer.

Nu kom äldsta sonen hem och är hungrig så matte ska göra iordning hamburgare med bröd.

Men nu vet ni hu min tråkiga Onsdag har varit.

Kramen på er alla blogg vänner....

 
ANNONS
 
Sigge

Sigge

4 februari 2009 20:53

Matte skulle ta kort på lat leonberger när jag dundrade in i henne (Cleo alltså) så kameran var klar. Annars hade det aldrig blivit nån bild.

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

4 februari 2009 21:11

har du tid att komma en sväng imorgon efter jobbet då?? medans det är ljust?..eller fredag på dagen...?på fredag är barnen i skolan o dagis så då kanske??

http://juniocola.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

4 februari 2009 21:35

jag tror att vi får det mysigast på fredagen då, för då blir vi ansamma;) då har vi tiiid att ta en fika o en prommis också kanske? tror att det är bäst om du kommer till mig...får för mig att cola kanske har liite lättare att "fokusera" ;) hemma..hehe..som om det fanns en chans till det..men man lär ju försöka iallafall;)kanske kan vi mötas på halva vägen o gå hem så e hundarna luuugna o fiiina;)e det ok för frippe då tror du...juni har slutat löpa tror jag..iallafall alldelens på slutet, men hon kanske luktar gott(enligt frippe då;)) iallafall;)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Timse o Ina

Timse o Ina

4 februari 2009 22:23

vi har inte gjort så mycket mer än du idag...ingen skoj träning eller så, nåt om att matte visst hade lite annat för sig att pyssla med hemma....som om nåt vore viktigare än oss?

http://timsevimse.blogg.se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

5 februari 2009 18:53

Förstår att du legat och längtat efter matte hela dagen då.
Idag har vi gått en jättelång promenad med matte som tog en timma. Och så blev det några kortisar också.

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se