Direktlänk till inlägg 11 februari 2009

God morgon &

Av C´mon and love me - 11 februari 2009 07:17

trevlig 

 

alla bloggers!!!

(Bilden är hämtad på nätet)

Kom hem 06,20. då var det bara att ta ut med hundarna in och ge dom frulle sen var det bara att göra iordning lite kaffe så att jag orkar vara vaken med den lilla, då gick han in i rummet och la en kabel, sluta att göra kaffe och ta upp!!! åter till kaffet. Så nu är det full fart på honom, Frippe gick upp och la sig, han väntar nog in mig. Vi hade ju vissa rutiner innan den lilla dök upp, det märker jag nu. Jag trodde inte att han har sån koll på när jag jobbar fm. så är det på ett visst vis och så vidare. Men det har han tydligen.

Mitt gulligull!!!

Var inte oroliga jag sätter Frippe först i allt!

Den lilla tar för sig en då och så tar han sin tid med mat och rastning, så all övrig tid lägger jag på Frippe. Men han tuggar på allt, han kommer springande med skor,strumpor,vantar,mössor......... Ja, ni fattar nog!!!!!!!!

Men finns det något som är underbarare än en liten valp????

Jag säger bara "LYCKOPILLER"!!!!!!!!!!!

Var lite trött igår så därför uteblev inlägget, men nu är jag ledig i 4 dagar så då ska jag försöka att få lite bättre rutin på allt....

Minsta mäniskovalpen har hemstudier i dag och i morgon så han och en kompis ska sitta här och göra skolarbete.

Så nu ska jag bara in vänta att en viss liten blir lite trött, så att jag kan sova en liten stund innan nästa kissvända.

Kramen alla bloggers och sov gott.....

 
ANNONS
 
Tindra&Buddah

Tindra&Buddah

11 februari 2009 09:18

Tjolahoppsanhejsan!!!
Vi har landat i Borlänge idag, ska vi savla när ni kvicknat till??

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jane

11 februari 2009 09:51

Hej hopp
tänk vad man glömmer fort. 3 ihärdiga veckor tog det att få Zargo rumsren. Jag sprang dag och natt ut med honom, ibland mer sovande än vaken. Men allt det jobbiga är redan glömt och här sitter jag och är lite avundsjuk på er som har en liten sötnos hemma som "lägger en kabel" när det passar :-) /Jane

 
Ellie

Ellie

11 februari 2009 12:12

Ja det förstår jag :)

Ja, det måste du absolut göra. Tror inte du blir besviken iaf :)

http://estella.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

11 februari 2009 17:00

Fullt upp förstår jag!

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

11 februari 2009 17:22

Det är en massa arbete med en valp och samtidigt är det så himla kul! Frippe kommer säkert att ha mera utbyte av lillen bara han växer till sig så!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Latte

Latte

11 februari 2009 17:25

Vad mycket jobb med både valp och vuxen samtidigt... Men lyckan går före allt! Och Frippe, du blir nog på ett sätt mer bortskämd nu tror jag, nu när du har en kompis:-) Men jobbigt om man hamnar bakom ibland, men det tror jag inte matte låter dig göra...:-)
Kram på dig!

//Latte

http://latte

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

11 februari 2009 17:31

jojo..lyckopiller...men också sömnpiller, för visst blir man ganska trött också;)allt i ett;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

11 februari 2009 19:01

Snart du Frippe kommer du att ha jätteskoj ihop med din son!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

11 februari 2009 19:09

ohh skulle gärna ta allt kärt besvär om jag fick en valp. (förbaskade sambo)

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

11 februari 2009 20:18

Jasså monstret lägger kablar, rolig prick.... Klart att Frippe kommer i första hand. men visst är det konstigt att man märker att man haft rutiner man inte visste om när allt annat ändras hemma. Fascinerande!

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Ingen bild

molle

11 februari 2009 21:38

oj då..kablar i vardagsrummet..
ja du frippe ..
du har att göra nu..
hoppas allt går bra..med er alla...
matte hälsar att hon måste få sig en lukt på lillisen snart igen..snackar nått om små doser...fattar inget

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se