Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Ett nytt försök!!

Av C´mon and love me - 19 februari 2009 12:17

Kul kul!!!!!!!!!!!!!!

Nu gör jag bara ett snabbt inlägg. Det andra försvann.

Vi var på lång prommis med Molle i går och det gick jätte bra, Vi hade Cash i barnvagn och han skötte sig bra. Fick gå lite grann ibland men åkte för det mesta.

Vi var som sagt 6 st. hundar som gick och det går så jätte bra.

Nu ska matte göra ett nytt försök och göra mackor som hon ska ha med sig till jobbet.

Kramen på er alla där ute...

 
ANNONS
 
lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

lotta med juni o cola o Tuvaluva ;)

19 februari 2009 15:51

vad myaigt att gå så många. hade presis gått runt älven igår när ni hojtade...haha, svimfärdig hade jag vart om jag hade gått ett till varv;)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

19 februari 2009 18:10

Inget kul när inläggen försvinner. Så jobbigt att skriva om igen.
Kram

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jane o Zargo

19 februari 2009 21:20

En sån sötnos i vagnen...... man smälter....
Kram på er!

 
Gazton

Gazton

20 februari 2009 00:17

Matte har ångrat sig, hon vill också ha en sån där gullig bäbis i barnvagn. Hon sa ju att hon var för gammal för att skaffa nå mer barn, men nu gick det tydligen bra =/

http://gaztons.wordpress.com

 
Tindra&Buddah

Tindra&Buddah

20 februari 2009 08:22

Nu snart åker jag till borlänge, späckat schema som vanligt med möten och lämning av hundar,hinna träffa barn, handla osv, så kikar jag förbi till kvällen så kommer jag aldelens solo:) Gissar på kl 19.... Vi hörs, kramkram

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

20 februari 2009 08:58

Inlägg som försvinner kan man klara sig utan. Gaaaah vad irriterande!
Jobbar du oxå i helgen? Jag med .

Gudars va söta dom är när dom myser i lag på bädden. Vet inte var det är men jag blir så rörd av att se far och lille plupp sonen.
Du måste vara sprickfärdig av stolthet!!
Trevlig helg!
Kram!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Balder

Balder

20 februari 2009 10:38

Hej pappa och Cash!
Jaså, eran matte gillar att pilla hon me, hehe! Ja, jag ska nog komma på nåt sätt att komma undan ;)
Kramar från Balder

http://htpp://www.balder.bloggagratis.se

 
Daya&Lex

Daya&Lex

20 februari 2009 13:56

HEJ! Gud så söt med en GD valp! tycker dem är så ståtliga och fina. Vad gulligt när lillen ligger bredvid Den stora GD :)
Sött att han får åka i barnvagn.

http://www.pappersmuggen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se