Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Ville bara påminna er om!!!!!

Av C´mon and love me - 20 februari 2009 13:09

Med Ola!

 

Idag Kl:18.45 på SVT B-Barnkanalen. Då är ju min lilla Casper med och tävlar så titta på det alla ni där ute. Han tycker att det är så roligt.

**************************************************
*******************

Ska jobba natt i helgen så det blir sena inlägg, sent idag för jag har sprungit in och ut som en tok för att han inte ska kissa & baja inne och min älsta son har varit på "Hagafest" så jag vill ju se hur han såg ut för han hade sin sissta praktik dag i dag och jag ville se så att han klarade av att gå och jobba då.

Han vick en sådan underbar kritik av fröknarna så jag blir helt tårögd, så här skrev dom om honom:

-Joacim har lätt för att umgås med både barn och vuxna. Han tar egna initiativ. Han är trevlig mot alla, ansvarstagande och positivt inställd till de uppgiftre han utfört här. Jag önskar honom lycka till i hans fortsatta utbildning, och önskar honom välkommen tillbaka till oss.

Det var väll fint, det tycker jag och jag känner riktigt hur jag rätar på ryggen och känner att det är min pojke det.

Dom undrade också hur gamla dom ska vara för att bli timmvikarie för dom ville att han skulle börja hos dom som timmis....*Ler*

**************************************************
********************

Japp det var mina så älsklingar det, nu till dom andra två. Lill skrutten växer så det knakar han väger nu 11kg. har inte mätt manken än så det kommer.

Frippe kommer och myser med honom och han är så duktig med honom och säger till honom när han är rebell mot sin pappa.

Nu ska vi ut en sväng sen ska vi åka ner på stan och handla ett halsband åt den lilla och en ny matskål som inte åker runt i hela köket...

Kramen på er alla....

 
ANNONS
 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

20 februari 2009 13:49

spelar in!!! Vi ska bort på melodifestivaaaalen:)ska casper till Gustav ikväll? min Gurra kommer lite sent..han måste ju va med mamsen lite i Leksand först:) kram o VAR STOLT ÖVER DINA FINA SÖNER:):)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

20 februari 2009 15:08

Förstår att mamma är stolt över sina telningar!! Grattis! Krama om de svarta lymlarna från oss :D Kramis!

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

20 februari 2009 15:34

Ska försöka kolla då!!! Annars är ju den där Ola smått hysterisk! Fint omdöme han fått.
Trevlig helg!

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Latte

Latte

20 februari 2009 19:11

Nämen gud, är din son, Casper med i Amigo? Så synd, vi missar det precis... Åhhh! Kanske det går i repris? Hoppas det... Har ni haft en bra dag annars?

Kram,

//C&L:-)

http://latte

 
Sigge

Sigge

20 februari 2009 21:27

Typiskt att hitta inlägget flera timmar för sent!
Går det i repris????????

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

20 februari 2009 21:59

Vi har inte barnkanalen säger matte så tyvärr kan vi inte se det.
Våran matte har en arbetsskada i nacken så hon kan inte arbeta längre. Hon är också opererad i båda händerna för tumbasartros.
Ha det gott killar

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

20 februari 2009 22:33

Härligt att det går så fint med både barnen och vovvarna. Hoppas du får en riktigt mysig helg!

http://timsevimse.blogg.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

21 februari 2009 11:49

vi vart jättesena, så g hann inte till fetsen..men nu har vi kollat casper...så GOOO:) vad duktig han var...tur föressten att g inte gick dit...för han spydde inatt:(

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

21 februari 2009 15:55

Önskar er en trevlig lördagkväll!

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se