Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Det är så härligt!!!!

Av C´mon and love me - 22 februari 2009 13:50

Jag sitter här i soffan med en kopp kaffe och mina ögon blir tårfyllda.

Far & son är under rumsbordet och leker liggande och jag ser hur försiktig Pappa Frippe är med sin son och hur tillåtande han är med honom.

Jag ser dom som två bröder samtidigt som jag vet att det är far & son.

Barnen håller på med sina spel på sina datorer och jag håller på att vakna Roger har åkt till en vän i Rämshyttan.

Har nu ökat på maten och minskat från 4ggr. dag till 3ggr.om dan. Han har varit jätte duktig i natt och bara kissat inne 2ggr. han gjorde nr:2 när jag kom hem, ute.

Nu är det bara en natt kvar sen blir jag ledig och kan ta hand om rumsrenheten ordentligt, för nu ska jag väll inte bli sjuk igen.

Så där det var väll allt jag hade att berätta för stunden. Vet ej om jag åter kommer i kväll, ska försöka. Kramen på er alla där ute......

 
ANNONS
 
Ingen bild

JoZ

22 februari 2009 14:39

Hej där
Det låter som de har mysigt tillsammans Far o Son :-D
Fy bubblan vad härligt!!!!!
Kram på er där uppe /JoZ

 
Petra o Balder

Petra o Balder

22 februari 2009 15:25

Va mysigt det låter med far o son :)
När Balder blir äldre ska han nog oxå få en kompis. Har inte blivit avskräckt än men man har ju "tonårstiden" kvar hhhmm... Då kanske man ändrar sig haha. Har själv jobbat två nätter nu o känner igen mig att man e rätt så "urlakad" har blivit förkyld oxå som "grädde på moset" :/ Skönt att du har kryat på dig.
Balder hälsar till pappa o bror oxå

http://www.balder.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

22 februari 2009 16:48

vad fint. ja jag såg dem ju tillsammans..jättefiina:) o pappsen Frippe så stoor o snääll:) hur länge e du ledig sedan? jag jobbar må fre sön dygn denna vecka:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

22 februari 2009 17:36

äää, trökar framför datorn..å lagar mat(potatisgratäng o kyckling;))

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

22 februari 2009 17:58

Vad skönt att Frippe accepterar sin son så bra. Det bådar kanske gott för framtiden när sonen vuxit till sig.
Går ju bra med rumsrenheten också.
Kram

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

22 februari 2009 18:25

Visst är det härligt att se hundar umgås ihop, vad duktig han är med den lille Frippe. Hoppas du hinner sova lite mellan rumsrenhetsträningen, kram!

http://timsevimse.blogg.se

 
molle

molle

22 februari 2009 19:18

japp klart vi ska gå...vi ringer , blir nog redan i morgon..
matte jobbar inge långa dagar nu då det är sportlov

http://bobmarleys.wordpress.com

 
Elenor och flatten Zidane

Elenor och flatten Zidane

22 februari 2009 20:25

Vilken fin kille du har!!! men min dator strejkade efter ett tag...hur gick det???? Fick han åka i discotunneln???

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Latte

Latte

22 februari 2009 20:46

Förstår att du är stolt över dina killar... De är ju så fina, och Cash kommer nog att gå i sin pappas fotspår väl? I såfall så blir han en superstar!

Kram,

//C&L:-)

http://latte

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

22 februari 2009 21:21

Så sött! Jag ser fram emot den dagen jag kommer ha en Primo valp hemma....om allt går som jag vill och min MS inte blir värre och värre...MEN jag tänker ha en Primovalp SÅ DET SÅ:) Men det blir inte förrän om många år ännu i såfall....

Jag kan tänka mig att det blir snurrigt med skift jobb!
Kramen!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.seNu sk

 
Gazton

Gazton

23 februari 2009 00:20

Vi killar är duktiga med valpar, det säger min matte. Jag har hjäpt till med Happy, Ika och Anna. Ge dom båda en tazz från mig =D

http://gaztons.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se