Alla inlägg under februari 2009

Av C´mon and love me - 2 februari 2009 19:01

Jag glömde ju att ta med det i förra inlägget, jag har snart startat upp en ny hem sida som ni kan gå in och titta på och bedömma. Hittar ni något som ser konstigt ut så skriv det så får jag gå in och rätta till det.

Adressen är http://www.frippeocash.dinstudio.se/

Tacksam för all hjälp och tips som jag fick på träning av mellanhänder och kisseriet...

Tack alla ni snälla bloggare där ute....

ANNONS
Av C´mon and love me - 2 februari 2009 18:34

Idag var vi ut på lång prommis och det slog mig fast det var så kallt, att vad vackert allt är nu! Då ska ni veta att jag är ingen som älskar vintern mer än när jag är i slalom backen. Nä, sommar och varmt ska det vara så man kan bada och mysa i trädgården, tända en grill och sitta ute och äta...........

Det var ju inte sommarn som jag skulle försvinna till jag tängte visa er alla vad fint det kan vara på vintern när det är ensådär -6-7 grader och solen skiner. Det var sådär kallt att det bet i kinderna och låren när vi gick idag men jag trivdes, bara jag och Frippe. Det märks att jag inte har gått på lång prommisar på ett tag nu, för han vill ju inte så gärna lyssna på mig nu. Men jag får väll skylla mig själv. Men åter till bilderna, jag börja med några på Frippe sen blir det en sån där "Foto bomb"

 

 Det ska då pissas hela tiden så det får bli bilder när han lyfter på benet.

"Hoppas ni ursäktar"

 

Annars blir det när han

håller fullfart.......

 

 Ja,just det, jag hittade en stor hög med pinnar till dig Sigge!!

Ska jag skicka dom med lastbil eller???

Ingen kanna eller hink så långt jag såg, jag har ju kunnat skicka dom på samma lastbil om jag hittat någon...

Början på våran prommis.

 

Här på berget bor Molle!!!

Högre än så här törs han inte gå!!!!! "Smile"

Idyll....

Jag tror att "Tomten" bor här!!!

Fint i solen!

 

3st staket gubbar....

Titta matte fick riktiga fåglar på bild, dom solar sig även dom...

 

Men jag hoppas att ni tyckte att det är lika vackert som jag tycker.

Har varit på Savel med polaren Miro nu på kvällen men det blev ingen kamera med för vi är ju svarta båda två och vi smälter så bra in med bakrunden då...

Krameli kramen på er alla.....

ANNONS
Av C´mon and love me - 2 februari 2009 08:02

Jag har blivit utmanad av Lotta och det bestod av en liten bildutmaning. Man skulle gå till den 6:e mappen och välja den 6:e bilden och publisera den på bloggen samt skriva lite grann om den. Sen skulle man utmana 6 personer till att göra samma sak.

Dem jag utmanar är cavvetjejernaLatteSiggeAmandaZidaneMaries .

Här har ni min bild och min berättelse runt den.

Vi åker och badar på ett jätte bra ställe på sommarn där man får ta med hundar.

Här är han en liten kille som är inne i en tillväxt perjod där allt inte växer som det ska. Det är under Dalicarlia veckan så det var ett skönt av brott på dagen och komma bort från fotbollen en stund.

Men jag gillar den här bilden för han bevisar att en hund kan tadet lungt fast det är barn och mycket folk som är i rörelse och skriker, men han sover lungt vidare och inget kan störa hans sömn.

Av C´mon and love me - 1 februari 2009 09:27

Tjenixen på er där ute!

Nu fick jag en ny ut maning som jag antar för den verkar rolig, men den får nog vänta till lite senare.

Vi har precis vaknat och hjärnan är fortfarande kvar på kudden tror jag.

Jag vet inte rigtigt vad det är för problem med min lilla kille"Frippe".

Han väcker mig på nätterna och vill ut och kissa. Förut var det löptik, men då slutade han att äta, nu äter han som bara den och det är en tik i grangården som har gått ur hög löp nu. Men han ska bara ut och kissa hela tiden han dricker inte så specielt mycket vatten. Är det någon som har en hane som beter sig lika som han?? Skriv och berätta vad/hur ni gör för att få honom att sluta, eller hur ni gör???? VILL HA TIPS!!!!

Apropå det som Tessan varit utsatt för så ska jag nog byta lösen nu.

Jag har problem att skriva på Molles Blogg, är det fler som har det???

Vad ska hända idag då????? Jag har ingen aning om vad som händer men jag skulle behöva träna upp min kille, han har ju veka mellanhänder och jag skulle behöva träna det. Är det bara många och långa prommisar som gäller eller ska man göra något mer?

Sen hur får man hundarna motiverade att springa upp och ner i sandtag?

Frippe kan springa en vända upp och ner sen vill han inte mer, hur får jag han att fortsätta?? Jag har kastat pinnar, bollar,dummis,leksaker men utan fortsatt resultat det slutar med att jag får gå och hämta den saken jag kastat eller så åker vi ifrån leksaken. Det kan jag ju inte göra hela tiden. Men han skiter i den helt enkelt för han vill inte!!! Jag blir tokig på honom, han är ju inte så lätt att träna. TACKSAM FÖR TIPS!!!!

Kram på er alla där ute!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se