Direktlänk till inlägg 19 mars 2009

Surade i går!!!

Av C´mon and love me - 19 mars 2009 08:55

Det blev inget inlägg i går för matte tvingade in oss båda i

"Tortyrkammaren"

Annars så hände det inte så mycket här hemma. Men matte får nog ett hysteriskt utbrott på Cash snart!!

Han skiter fullkomligt i att komma in när matte ropar på honom, han drar åt andra hållet och matte pratar så gulligt med honom och försöker med det mesta för att få honom med sig in......

 

Men han vänder och går åt andra hållet....*asg*

Han ser så stolt ut när han sedan vänder sig om för att se om matte följer efter!

Ja, just det matte och jag tog ju en prommis runt älven och Cash fick vara hemma. Det är ju så skönt att komma hemmifrån och bara nosa och göra det jag ska utan att ha en liten i röven helatiden. Men det går så fort och han har blivit så stor nu, ja,ja han har blivit bak hög nu.

Över till matte nu!!!

Jag funderar på att möblera om här hemma men jag vet inte rigtikt hur det ska gå till eller hur jag vill ha det.

Jag lägger ut före och efter bilder senare så får ni se hur det såg ut när jag började och hur det ser ut när jag är klar.

Jag vill också byta färg på väggarna också men,men en sak i taget.

Med detta så säger jag  kram och ha en bra dag....

 
ANNONS
 
Tindra&Buddah

Tindra&Buddah

19 mars 2009 09:57

Just vad vi hört våran Matte viska om, nån tortyrkammare, först klippa klor och tassar, sen BADAS!!!!! Bara för att vi ska på 40 års fest i Borlänge, vi vill lukta så här, Matte gnäller över att vi luktar hund, OCH???? Vi ÄR hundar, jisses, hon måste få gå nån kurs snart!!!!

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
Annica,Älsa & Ästher

Annica,Älsa & Ästher

19 mars 2009 10:08

STACKARS er usch tortyrkammaren blääää...., jasså Cash har knäck i lurarna=)))
Ska bli kul och se dina bilder från ommöbleringen
ha en bra dag// Kram

http://leonland.bloggagratis.se

 
'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

19 mars 2009 12:33

spännande med renovering:)är du ledig imorgon fm för en prommis runt älven..??Ludde e sjuk, men kan åka runt i vagnen bara han inte har feber!stackars matte, hon har fullt upp med lilleman hör jag;)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

19 mars 2009 16:38

Gud så spännande med renoveringen:-) Men Cash, ska du inte komma till matte nu? Kanske tjejer har börjat bli mer intressanta redan (skämt)? Du är så söt i snön, här är allt borta i princip, skönt tycker vi:-)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam,

//C&L:-)

http://latte

 
Petra o Balder

Petra o Balder

19 mars 2009 19:32

Hej på er!!!
Va lika dom är Cash o Balder. Han lyssnar inte på mig heller när vi går ut. Bara låtsas som om han inte hör när man ropar...kul när man jobbat natt o ska ut en snabbis bara hahahaha

kramar

http://www.balder.bloggagratis.se

 
molle

molle

19 mars 2009 19:34

jasså du fick ditt du med..stackars dej

http://www.pillans.se

 
Gazton

Gazton

19 mars 2009 20:32

Stackars er....duschen! Fy för den lede, vem sjutton kom på den uppfinningen. Fick jag träffa den personen, så lyfter jag på benet och pinkar. Vem hör när matte ropar? Jag brukar också få snö i öronen ibland, när våren kommer så är det gräs i öronen som gäller.

http://gaztons.wordpress.com

 
Åsa

Åsa

19 mars 2009 20:40

Känner igen det där med att inte bry sig om inkallning... hrmfp! Engla fick sig ett bad i går med, hon rullade sig något riktigt vidrigt ;)

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

19 mars 2009 21:15

inte lätt att höra vad matte säger när man har stora lövbiffar som flaxar runt huvet :p

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

19 mars 2009 21:41

hihi visst är det härligt med valpisar som inte hör det minsta...hihi jag har nog förträngt den tiden med vilje ;)

Jaså ni blev tvättade...inte lätt men tänk så gott ni ska lukta.

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

JoZ

20 mars 2009 06:41

Leran den leran, den är både hal och och man blir skitig. Zargo kom farande och när han skulle stanna så "satte" han sig på hela sidan i leran...... då blev det också tvätt innan man fick gå in och lägga sig....
Trevlig Helg på er alla / Kramen JoZ
p.s den är ju för söt bilden på Frippe med Cash i vagnen.... :-)

 
Ingen bild

JoZ

20 mars 2009 06:42

eller ni kanske inte ser marken ännu?? Ligger snön fortfarande??
Här är den borta nu och vi hoppas den håller sig borta nu till nästa vinter!!!
Tjing JoZ

 
Martina

Martina

20 mars 2009 08:48

Hej! Nu åker jag på Hoj-Kryssning, vi ses efter helgen. Ha en trevlig helg!kram Martina

http://martinaarnler.blogg.se

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

20 mars 2009 09:50

Haha... Ja jag vet ju fler som har knäck i lurarna. Inte får man ha bråttom inte. Tortyrkammaren väntar här hemma med. Har bara inte vågat göra det än eftersom man måste springa ut med jämna mellanrum. Fast snart ska det väl vara lite varmare ute! Ha en riktigt trevlig och skön helg! Kram från oss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se