Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

17 år´s Kalas!

Av C´mon and love me - 20 mars 2009 11:53

Snabbt inlägg nu!!

Jag är inte klar med rummet än men det börjar arta sig, jag har inte hunnit in till er än, för jag håller på hela tiden, satte mig i soffan igår kväll och jag tror att jag svimmade där, ska in och kika så fort jag får tid över.

Idag blir det lite kalas för våran stora pojk fyller 17 år idag så det blir lite "kalas" när han kommer från skolan.

 

Mormor och morfar var förbi igår när alla möblerna stod huller om buller och grattade honom med bullar och tårta.

 

Ja, en helt underbart god tårta var det också.

Casper var med innan han åkte till "KFUM" med sina kompisar.

Så här trött blir man när det är kalas och matte möblerar om...

Kramen på er alla...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tove & Tjabo

20 mars 2009 12:11

Åh, söta Cash :) Klart man blir trött av kalas och renovering!! Grattis till 17 åringen, och nu blev jag VÄLDIGT sugen på tårta...

Kram!

 
Tindra&Buddah

Tindra&Buddah

20 mars 2009 12:53

Våran Matte dreglar ner tangenterna här nu, hon viktklubbar jue, å när hon fick syn på tårtan bara bubblade det fragda ur henne, haha....Fyyyy så gott!!!!!
Grattis storgrabben

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

20 mars 2009 15:15

Vilken helt underbar tårta!! :D

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

20 mars 2009 18:49

Vilken cool tårta... Vilken cool Cash! Så sött, så sött:-) Men framförallt; GRATTIS TILL 17-ÅRINGEN! HURRA, HURRA, HURRA! 20 mars är ett bra datum, speciellt när det är fredag:-) Jippie! Ska ni se Let´s Dance? Vem åker tror ni?

Kraaaaaaaaaaaaam,

//C&L:-)

http://latte

 
Sigge

Sigge

20 mars 2009 18:54

GRATTIS till 17 åringen!!!!!
Stackars dej som hamnade i tortyrkammaren. Tyvärr så hamnade jag också där idagTjafs om att jag stank efter alla spagropar!
Blääääääää!

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

21 mars 2009 01:12

Grattis till grabben =), min lillmatte fyller 16 i år. Tiden går fort!
Tårtan fick oss alla att börja dreggla, slurp.
Stackars Cash vad han ser slut ut, ni får skicka honom på en vilo semester.

http://gaztons.wordpress.com

 
JoZ

JoZ

21 mars 2009 09:20

Grattis till födelsedagsbarnet!
Nu ska vi ut och gå Zargo och jag. Vilket underbart fint kort på Cash!
Må så gott allihop! Hälsn JoZ

http://zargo.dinstudio.se

 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

21 mars 2009 09:42

haha vilken härligt tröttbild på cash:)grattis till 17 årigen, HIPP, HIPP, HURRAAA:)..underbart god ¨årta ser det ut att vara..mums:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se