Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Utställning!

Av C´mon and love me - 30 mars 2009 13:06

Har vi varit på. Vi åkte ner till Stockholm på Fredagen och det var utställning på Lördagen.

Sen kom vi hem på Söndag och då skulle matte jobba natt till idag, så därför vart det ingen uppdatering i går, men den kommer nu istället.

Jo då jag är ju jätte nöjd och det är matte med, vi brukar för det mästa åka ut på en 2:a på Sollentuna utställningen men det blir bättre och bättre. Min mattes vänner säger till henne att jag blir snyggare och snyggare med åren.


Jag fick en 1:a i Kk. och vart placerad 4:a i Kv.

Med den här kritiken.

Trevligt temprament.

4 årig hane av lite lättare modell, skulle önska något längre huvud.

Paralella plan. Tillr. hals. Normalt vinklad. Passande ben stomme. Något rak i fronten, lite brant i korset. Normala ?????, utmärkt päls & färg.

Välvisad!!!

Tyvärr så har jag inga blider från utställningen, för som dom som känner mig och matte vet att vi åker helt själv på alla utställningar, då blir det lite svårt att fota.

Kramen på er så länge...

 
ANNONS
 
Balder

Balder

30 mars 2009 16:09

Va kul att det gick bra :) Hur var det att va hemma utan pappsen då Cash? Ha en trevig vecka :) :) :)
Kramisar från
Can´t Buy me Love...även kallad Balder Bus

http://www.balder.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

30 mars 2009 18:05

Grattis vad kul att det gick bra=) men längre huvud?? Det är väl snyggt som det är!

Kram på er=)

http://leonland.bloggagratis.se

 
Ingen bild

molle

30 mars 2009 18:08

men va bra det gick...kul..grattis
ja det drar ju ihop sig för en annan..men man åker väl ut med kassa bakben som vanligt

 
Ingen bild

Julia

31 mars 2009 10:36

Grattis Frippe och matte!! Kramen Julia m matte

 
Sandra

Sandra

31 mars 2009 10:58

Grattis till er också! Ni ser väldigt proffsiga ut i ringen du och Frippe. Jag undrar om jag och Bronco någonsin kommer att se lika avspända ut.. :) Jag hoppas att vi ses hos sara inom en snar framtid. vi tjatar lite på henne..
Ha det bra!
Kram

http://bronco.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se