Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Idag.

Av C´mon and love me - 31 mars 2009 11:10

Vet vi inte vad som händer.

Jag ska försöka att läsa i kapp på alla bloggar för snart bär det i väg till Åland på "Rock båten" med mina systrar.

Så ska jag på utställning i Avesta den 18 April på valp & veteran utställningen, det är med Cash.

Sen ska jag till Norge på utställning i slutet på April, början på Maj. Med båda två.

Missade anmälnings tiden till Västerås utställningen, synd tycker vi för det var Patrik Ragnarsson som dömde grupp 2 och han gillar ju Frippe så det hade nog gått bra där!

Innan vi åkte till St.holm så var vi till Stig-ove och hälsade på Ada och frallorna. Så vi tog en liten prommis och lät Ada och Frippe rusa av sig lite, sen gick vi hem till dom och drack lite kaffe och fikade.

Här har vi Ada!!

Här är Izzys dotter Barbro.

Här kommer det lite blandade bilder på dom  när vi var dit.

Cash.

Frippe på språng, liten kommer efter...

Cash och Frallorna...

Ada talar om för liten hur man uppför sig...

Vad är du för elaking säger Cash!!!

Kul med bus!!!!

Alla utom Frippe såklart!!!

På vägen hem gick vi in och tränade lite i butik, mycket saker att undersöka!!

Matte kan jag få??????

Är det sån här mat som jag äter???? Näää, säger matte.

Inte ska du ha katt leksaker heller!!!

 

Dom är ju jätte snälla här matte!!!

Cash väger nu 25 kg och han ligger på 59 cm i mankhöjd.

Kramelikramen på er alla....


 
ANNONS
 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

31 mars 2009 16:55

Oj, vi har saknat er så mycket, ska ni veta! Jättefina bilder... Så synd att vi inte kunde ses i helgen, men det gör vi någon annan gång, vänner! Vilket fint väder ni har, här är det ingen snö kvar, skönt tycker vi... Solen har varit här en hel del också:-) Det såg spännande ut i butiken för Cash... Och vad stor du är nu! Som en flatcoated retriever!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam, och ha en underbar dag!

//C&L med bamsekramizar!

http://latte

 
juni o cola

juni o cola

31 mars 2009 18:25

å jag måste få se honom. FAN, va han växer!!!lediga imorgon?eller to?kan vi ses? du, ni e utmanade av oss:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

31 mars 2009 20:11

Shit vad snö ni har!!!!!!
Har nordpolen flyttat till era trakter?
Den där Grisöronaffären såg ju väldigt bra u.
Blev det nåt smaskigt där?

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Elenor och Zidane

Elenor och Zidane

31 mars 2009 21:07

Vilken kul affär....har ingen sån här i Lammhult. Lika hundar leka bäst sägs det ju...Ada verkar ursöööööööt!

http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se

 
Ingen bild

Martina

31 mars 2009 22:06

Hej! Har du varit hos snygg Barbro!
Jag vill med nästa gång! Vi måste träffas någon dag. Kram Martina

 
 Anna med flock

Anna med flock

31 mars 2009 22:59

Härliga bilder, jisses vad han växer den "lille" Cash!

http://timsevimse.blogg.se

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

31 mars 2009 23:14

Jisses vad lille Cash växer! Lycka till med utställningarna det blir spännande.
Ada var en riktigt ståtlig dam.
Ha det gott!
Kram

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
JoZ

JoZ

1 april 2009 08:13

Hej hopp
Men vad fin han e lillkillen!! En riktig linslus tror jag minsann! Hoppas också att vi ses snart igen. Kanon trevlig promenad i söndags. Lite lagom mycket folk även om jag saknade lite kullsyskon till Z. Alltid roligt att se dem.....
Kramen Kramen Jane o Zargo

http://zargo.dinstudio.se

 
camilla

camilla

1 april 2009 08:36

Men hallåååå??? hade inte du en liten valp nyss? *skratt* Jisses vilken växare :p
En sån gullig liten fralla.

Grattis till framgångarna i utställnings ringen. Jag fattar noll av sådant där men jag kan iallafall utläsa att det gått bra :D

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
camilla igen

camilla igen

1 april 2009 08:38

Gaaaaah!!! Glömde ju säga....rocka järnet på den häftiga båten!!!!
SKÅÅÅÅL ehhh nej visst nej AA blev du ju nästan medlem i nyss. *garvar*

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

1 april 2009 15:42

Hm! du lär skriva och tala om vilken ring och vilken tid ni kommer att vara i Avesta, vi kanske kommer och hejar på (säger matte), själv får jag väl sitta hemma =/. Fast är det utställning så är jag hellre hemma, jag hatar utställningar.

http://gaztons.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se