Alla inlägg under mars 2009

Av C´mon and love me - 6 mars 2009 07:10

Japp, nu börjar vi med en blid som inte skulle vara med, men jag bjuder på den....... 

Nu har vi varit till Torkel och fått 12v. sprutan.

Cash var jätte duktig.

Tå vi kan börja med att tacka alla för lyckönskningarna ni skickade. Dom gorde nog sitt till.

Myran fick sin 1års spruta först sen tittade Torkel på hennes tass, hon har ju tappat en klo så hon fick lite tips om hur hennes matte skulle göra med det.

Här har nu Myran med matte och Torkel. Torkel och Myran diskuterar.

Här tittar han på Myrans pulpa.

Cash funderar vad hon gör där uppe.

Nu är det Cash tur.

Han börjar med att titta på mina tassar och ben.

Sen gav han info. till matte om mina stora tassar och ben.

Det gick fort, nu är det klart.

Sen frågade Myran hur det gick?

När vi kom hem så myste jag med pappa en stund.

Nu säger matte och god natt.

Trevlig helg på er alla bloggers!!!

ANNONS
Av C´mon and love me - 5 mars 2009 17:52

Våran matte är helt otrolig!!!!! Hon kan sova som bara den, man skulle ju kunna tro att hon fått betalt för att sova. Hon kom hem ca.6, ut med oss och sen körde hon barnen till skolan, gick och la sig ca.9 och sov till 12 för att vakna av ett gällt skall,då vi lekte förfullt på golvet. Ut med oss igen för att sen gå och lägga sig och hon vaknade inte förrens kl 16 med ett ryck och ut med oss i gen.

Matte ska åka till vet. med Cash i kväll ev. för att ta valpsprutan. Hon ska prata med vet. Torkel om rabies sprutan. Martina ska följa med och ta 1års sprutan på Myran en av deras springlar och hon ska kolla upp klon som hon tappat.

Men kameran blir med och matte dokumenterar allt så att ni får se sen.

Imorgon åker vi till Stockholm, till Frippes uppfödare. Så det blir lite däligt uppdaterat till helgen men jag får väll återkomma på Måndag med foton och info om helgen.

Ska till jobbet till kl 22 och kommer hem kl 6 i morgon.

Ska försöka att inte sova så länge i morgon. Jag ska hämta en gaderob hos min syster i morgon, så det är bara att gå upp itid och åka för att hyra en släpvagn.

Kram på er alla......

ANNONS
Av C´mon and love me - 4 mars 2009 18:35

Men ta reda på om din ras får vara i landet innan du åker.

   

Varning till Hundägare!!


Det är förbjudet att äga, avla eller införa hundar eller att införa säd eller embryo från några hundraser i Norge.
Detta gäller av följande raser rena eller oavsett blandningsförhållen:
''Pitbullterrier, Amerikansk Staffordshireterrier, Fila Brasileiro, Toso Inu, Dogo Argentino''.

I veckan kunde man läsa om några som hade åkt in i Norge med en så kallad "kamphund". Helt omedvetande om att Norge har förbud mot kamphundar vilket dom hade. De blev stoppade när de kom in i norge och deras hund blev besloagstagen och sitter nu i förvar i väntan på avlivning. Jag hoppas att ägaren lyckas få tillbaka sin hund och att avlivningen inte sker. Vill bara säga det så att ingen annan hamnar i samma hemska situation och får en familjemedem beslagtagen. Det är inte alla som vet att de raser som jag nämde är förbjudna i Norge och därför ansåg jag att det var bra att säga det. Förbudet mot "kamphundar" kan eventuellt gälla fler hundraser än vad jag har skrivit över.   

Detta har jag kopierat från Johannas blogg och jag länkar till henne här:http://hundensbastavan.blogg.se/ Jag tyckte att det var bra och vad som gäller i andra länder.Kram på er alla....

Av C´mon and love me - 4 mars 2009 09:32

Nätter kvar att jobba, sen är det ledigt i 4dagar.

Det är bara grått,grått och så lite grått till ute, det är så tråkigt tycker jag.

Det är iallafall ingen kyla att tala om.

Cash börjar tycka att det är riktigt roligt att vara ute nu när det inte är så kallt, så nu är det svårare att få med honom in när han är klar, för det är ju lite roligt med snö, man kan ju smaka på den och så kan man slänga ner dom små tassarna i det och se när dom försvinner och då stoppar man ner huvudet och kollar vart dom tog vägen. Det ser så gulligt ut! Han snubblar runt när han varit för stursk och gått ut i djup snön och inser att han bara sjunker, men han är så duktig och kämpar själv utan att pipa på hjälp.

Det är dax att ta valpsprutan snart, ska ringa våran vet. på torsdag så vi får se om det blir på tor.eller på fred. som det bär iväg till Säter. Jag ska och så ta upp med honom att jag ska ta rabies sprutan på honom också, det är lika bra att ta det nu redan så att jag kan ha honom med mig på utställningar i Finland också.

Har ju vägt honom tidigare men jag mätte manken idag och han är ca:47cm.

Frippe ligger på ca:90cm. och han väger ca:70kg.

Nej nu får jag sätta fart här hemma så får vi se vad som händer idag, jag har faktiskt ingen som helst aning om vad som sker idag...

Men kram på er alla och hoppas att eran dag blir toppen idag....

Av C´mon and love me - 3 mars 2009 08:00

Har bara tvättning och torka golv på "att göra listan" idag.

Så vi börjar med en söt bild på en trött liten.

Som ni alla har sett hos "juniocola" så var vi på prommis med dom igår, även jag tog ju lite bilder på dem. Så det är på samma prommis som dessa bilder kommer i från. Men dom kom ju dagen efter iallafall.

Här är dom alla...Fast Lotta är med istället för mig.

Cash bekantar sig med Cola....

Liten kille i vagnen..

Pappa Frippe och sonen Cash...

När vi kom hem så är det ju lite kul att leka med Pappa Frippe...

Fast det är ju inte lika uppskattat.

Pappas tass.

Sonens tass

Stor och liten.

Så nu ska jag "matte" ta tag i golven och tvätten.

Kramen på er alla...

Av C´mon and love me - 2 mars 2009 08:50

God morgon, god morgon alla glada..... ja ni som är ledsna kanske behöver det mer!!!!! 

Ja, jag ska jobba eftermiddag i dag, så den lille killen blir ensam med pappa i 1 timme idag och imorgon sen kommer barnen hem.

Här är det grått och trist så det blir nog ingen lång prommis, ev. affärsvändan, få se hur vägarna ser ut om det blir lite kortare. Det är nämligen inte roligt med att köra barnvagn i spårigsnö.

Hundarna sover och jag tittar på "Vakna! med the voice", bloggar och dricker mitt kaffe.

Har dammat, damsugit, tvättat och jag ska torka golven snart och plocka ur diskmaskinen....

Som ni märker så har jag varit vaken en stund redan, dagarna blir såååååååå långa nu!!!

Vad hinner ni med före 9.00 på morgonen när ni är lediga???

Svara gärna på det!

Kramen på er alla där ute!!!!!

Av C´mon and love me - 1 mars 2009 12:24

Där av inget inlägg på länge.

Det har inte blivit några nya foton inte varit på någon skojig prommis och har vi varit iväg någonstans så har det varit för mörkt för att ha kameran med sig.

Jag vet att ni vill se den lilla och höra hur det går......

Den lilla "Cash" växer så det knakar han väger 16kg nu och han är nog inne i en tillväxtfas för han grinar när man tar upp honom och kan även morra åt mig men det gör väll ont på den stackarn. Jag måste ju bära honom när han ska ut och kissa för han får ju inte gå så mycket i trappor. Men han kan ju inte gå nerför heller men han har lärt sig att gå uppför dom 6 trappstegen vi har utanför. Men det är också allt han får gå i trappor.

Ska till veterinären och ge honom valpsprutan snart, ska försöka att ta kameran med mig då.

Jag har jobbat förmiddag i helgen och nu är dessa hevetiska dagar förbi. Tack och lov för det......

Jobbar eftermiddag till veckan.

Frippe är en helt underbar "Pappa" måste jag säga, Han är tålmodig samtidigt som han tillrättarvisar sin son när det behövs, han är också en aldeles för snäll Pappa, för om Frippe har en leksak så ska Cash precis som en liten unge ha just den leksaken, men Frippe morrar lite åt honom då börjar han att (tjata) skälla på "Pappa", tills att Frippe ger upp och går därifrån. Då har "Cash" vunnit och går och lägger sig där "Pappa" låg med leksaken i munnen och tittar på mig och Frippe med en mallig blick, Frippe suckar och går och lägger sig i sin soffa. Då är det bara för mig att ryka in och ge Frippe leksaken tillbaka, men då är den inte intresant längre.

Stackars Frippe, men sen är det mycket lek mellan dom också måste jag ju säga och det är inte bara Cash som börjar!!!!


Hej och håååå!!????

Jag som tyckte att jag inte hade något att berätta!!!!!

OOpsss, det trodde jag ju inte....

Men,men nu fick ni ju lite uppdatering ändå!

Kram på er alla bloggare nu ska jag försöka att ta mig in till er alla och kika vad ni hagft för er!!!


Såg det här när jag loggade ut.

-Att det var en tävling på gång igen.

Den är vi med på.

Så lycka till alla ni andra men inte för mycket för nu vill jag vinna den här boken........ 

Här är länken: http://hundblogg.bloggagratis.se/

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se