Direktlänk till inlägg 6 april 2009

Jag är så sullig!!

Av C´mon and love me - 6 april 2009 16:46

Hejsan, på er alla.

Nu är det så att jag har sullat bort sladden till kameran så jag får inte över bilderna!!!! *morr,morr*

Jag måste ta ett ryck och leta reda på den, för det börjar på att bli lite mycket bilder i den nu.

Jag vägde Cash i går och jag kan ju säga att nu snart är det vi som får lov att åka ner till zoo affären för att väga honom, han hamnade på 29 kg och så mätte jag höjden på honom också, han hamnade på 62cm i manken.

Han är ett riktigt litet busfrö kan jag säga, med knäck i hela huvudet.

Fast Frippe tycker nog att den lilla ska ta och växa upp samtidigt som han tycker att han är en kul prick som man kan busa med. Men det är bara när pappa Frippe vill.

Nu ska jag kika in till er andra och kolla hur ni har det.

Kramelikramen på er alla.....

 
ANNONS
 
Annica

Annica

6 april 2009 18:23

Hoppas du snart hittar sladden så vi får se lite nya bilder=)
Ästher får stanna en natt till i Falun, hoppas verkligen att hon får komma hem imorrn...jösses så tomt det är utan yrvädret!!!
Kram

http://leonland.bloggagratis.se

 
'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

6 april 2009 18:30

slutar kl.09.00, då e det loppis, sedan mormor besök...sedean lunch...sedan älvpromenad ...tror jag vid 13.00 tiden.Ska du med???eller vii´ll du gå senare? vid 18.00???eller inte alls;)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

6 april 2009 19:39

Men jösses så den "lille" växer!! Hur hög blir en Grandis? Fixa en kortläsare istället för sladd, det gjorde jag när den alltid var borta;)
Må gott!

http://lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

6 april 2009 20:51

Himmel!! 29 kg!! Jag tänkte väga Tjabo i morgon, men jag tvivlar på att han väger så mycket :) Kram till er!!

 
 Anna med flock

Anna med flock

6 april 2009 21:00

Oj vad han växer Cash, han väger mer än Ina nu (hon väger ca 28kg). Pussa dom båda från mig!

Tack för dina snälla komemntarer om bilderna i min blogg, både jag och sambon gillar att fotografera men det är helt på hobbynivå. Nu har ju min sambo en bra kamera och 2 olika objektiv till den så då blir det ju lättare att ta bra bilder (när man väl orkar släpa med den...det väger en del...)

http://timsevimse.blogg.se

 
pillan

pillan

6 april 2009 21:00

vi åker till stockholm på torsdag..em
på lördag är utställningen..
min bil ,, ja jag hade inbrott i den.. dom har knackat sönder en sidobakruta ...
drygt

http://www.pillans.se

 
pillan

pillan

6 april 2009 21:15

nänä det var inte hemma bilen stod på volvo..
och tack vad snällt, lite ovant är det allt..
självdå hur ser du ut efter din stajling

http://www.pillans.se

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

6 april 2009 21:39

Hej på er!
Oj, så stor den "lille" blivit nu då:-) Hur gammal är han nu, Cash? Han måste vara helt underbar... Och Frippe måste vara stolt, eller? Ja... Nu ska vi mysa och ha det skönt i soffan, alltid kul att höra från er!

Kraaaaaaaaaaaaaaam till våra vänner!

//C&L =)

http://latte

 
Tindra&Buddahs matte

Tindra&Buddahs matte

6 april 2009 22:18

Ahhhhhhhh, det gör inget att sladden är borta tror ja hahaha.... Jag vet vart min sladd är, jag tog ju iallafall 3!!!!!bilder på väg till båten, ja innan promillen tog överhand, hade du numret till länkarna????
Kramkram&kram på dej

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
Katarina

Katarina

6 april 2009 22:21

Tjenare!! Kul att "återhitta" dig så här i cyberrrymden ;-). Sååå....du blev med en sådan fyrbenting du, tänk hur det kan gå! Ha det så bra och lycka till med det du hittar på i framtiden!
//Katarina....eller "KB"

http://www.goblinwalley.se

 
Happy / Gazton

Happy / Gazton

6 april 2009 22:54

Knäck i huvudet kan man få när mattar och hussar vill att man skall höra/göra vad dom säger. Men jag lovar det är bara på ren jävleskap =D
Happy

http://gaztons.wordpress.com

 
'♥♥♥♥L med  Juni o Cola♥♥♥♥

'♥♥♥♥L med Juni o Cola♥♥♥♥

7 april 2009 14:07

ledig på ons...man g har tandläkarbesök hela dagen i falun:(

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
JoZ

JoZ

7 april 2009 16:00

Hejtjolahopp på er där uppe! Hoppas ni har lika fint vårväder som vi har här i stora staden! Varmt och skönt! Ja, nu får du ta och fixa ordning på dina sladdar ;-) det tycker jag absolut! Själv har jag ju järn koll på allt..... eller hur???
Kramen på er från oss /JoZ

http://zargo.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se