Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Det är bara tråkigheter!

Av C´mon and love me - 10 maj 2009 09:06

Hej alla gooa vänner!!

Jag har inte varit inne på ett tag nu igen, men det händer bara tråkigheter på tråkigheter. Lagom när jag får näsan över vattenytan så käns det som det står en J***l där och trycker ner mig igen.

Men vi var till Norge och det vart en 2:a på Frippe och ut vi for. Cash vart placerad 3:a med jätte fin kritik på Fredagen och det ska komma in på hemsidan så "fort" som möjligt, (Ni känner mig nu va?)

Ni kan ju gå in på  "Frippe o Cash hemsida"  sen, som står i länkar spalten. Kom i håg att det är inte fixat än!!!!!!!

På Lördagen så var det färg utställning och Frippe vart 2:a i öppen klass det samma blev det på Cash.

På Fredagen så hade vi lika underbart väder som ni hade här hemma, så det vart en och annan pilsner i solen bredvid rinngen när vi var klara och det gick ju fort.*Ler*

Jag har ialla fall en helt underbar hane i Frippson, sen ska vi ju inte tala om den lilla galning som han lämnat efter sig!!! ;)) Eller vad säger du Sara!!??

Cash växer så det knakar men han är fortfarande bak hög, Jag mätte manken på honom i går och han ligger på 70 cm nu. Vikten har jag inte så bra koll på för det står "ERROR" på vågen när han och jag kliver på!!??

Jag fattar ingenting!??

Men som ni nu säkert tror så.....

JA, jag är fruktansvärt stark som orkar lyfta honom......

Eller var det inte det ni trodde????????? *LER*

Snart är det dax för G-D utställning i Håbolund, det blir den 21 Maj då ska jag ställa båda igen.

Kramen på er alla......

 
ANNONS
 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

10 maj 2009 15:44

Heeeeeeeeeeeej Vänner!
Äntligen hör man något från er, blev så glad! Tack!!!! Oj, vad ni far på utställningar hela tiden. Vad jobbigt att det bara är tråkigheter, visst är det jobbigt ibland?! Man vet varken ut eller in... Du kan alltid prata med oss om det är något...

Kram på er!

//C&L med bamsekramizar!

P.S VAD ROLIGT det lät med en G-D i freestyle, det ser man inte ofta:-) D.S

http://www.lattisen.wordpress.com

 
Petra o Balder

Petra o Balder

10 maj 2009 17:28

Hej Igen :D
Kul att höra ifrån er igen! Vi kommer till Saras träff men ingen utställning för oss än. Får vänta o se när det funkar :(
Kommer ni till träffen? Hade ju bara varit SÅÅÅ roligt :D
Massor av kramar från
Balder o Petra

http://www.balder.bloggagratis.se

 
pillan & molle

pillan & molle

10 maj 2009 19:04

så är det ibland...med tanke på vattenytan menar jag..

ta nya tag bara..du har ju två underbara hundar oavsett (bedömning)..

Lycka till på den andra utställningen

http://www.pillans.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

10 maj 2009 20:24

ja se det är inte lätt jämt, tur man har sina bushundar att krama på iallafall ändå trots trista domarbedömningar och andra mogångar som inträffar. Hoppas att du snart ska tycka att det känns lite ljusare mitt i allting. Kramisar!

http://timsevimse.blogg.se

 
tindra&buddah

tindra&buddah

10 maj 2009 21:03

På tal om vattenyta så har jag börjat simma, flera gånger i veckan och känner mej så duktig, har fan krämpor överallt nu...
Kraaaaam vännen

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
Tove & Tjabo

Tove & Tjabo

11 maj 2009 16:52

Underbart att se er här igen!! Mindre kul att höra att det hela tiden är tråkigheter :(. Hoppas att det snart lättar. Kommer ni till Sara? Hoppas det så vi får träffas live ngn gång! Ha det gott! Kramar och nospussar från oss!

http://svart.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se