Direktlänk till inlägg 14 maj 2009

Torsdag.

Av C´mon and love me - 14 maj 2009 13:33

Idag och jag "Matte" har bara ett natt skift kvar att jobba innan ledigheten.

Ja, som ni nu kanske förstår så är det jag/ Veronica som bloggar i dag, Frippe och Cash är helt utslagna på sina bäddar och så har Miro kommit på besök, han ligger helt utslagen på köksgolvet efter att ha setat i trädgården och skällt hela dagen(Stackarn).

Vi har äntligen anställt folk som jobbar med vårat hus, sätter in nya fönster, isolerar om och sätter dit ny panel. Det är så härligt att komma hem och lägga sig efter att ha jobbat och inte bara hålla på med allt hela tiden.

Jag har tyvärr inga nya bilder på mina små älsklingar så ni får hålla tillgodo med dom i tidigare inlägg.

Klockan 15 ska jag vara på  kvart samtal för min äldsta kille (Jocke) så då får vi se om han sköter sig i skolan. Eller inte!!!!??? *L*

Vi åkte upp till Savel i går och sa till Monika att ta med sig Loy och komma upp, våra barn var nämligen där och spelade fotboll. Så vi vart ett hundgäng igen, det var Frippe, Loy,Cash,och lilla Hubbe, så när vi stod där så kom Molly upp och det blev leka av.

Hubbe är så KÄÄÄÄÄR i Molly.

Man kan nästan säga att det är lite triangel drama där!!!!

-Molly är nämligen så kär i Frippe och Hubbe är SÅÅÅÅ kär i Molly och så har vi ju lilla Cash som är så kär i Hubbe.*LER*

Frippe är kär i Tintin!!! *ASG*

Loy gillar inte att Frippe håller på att leka på det där viset, då han måste ju hålla i PRO helt själv och det orkar han ju inte. Han är ju "NJUFFE" eller vad säger du Molle??

Kram på er alla.... Kikar in till er senare...

 
ANNONS
 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

14 maj 2009 16:37

Haha, det är nog lite enklare att träna en pudel än en grand danois. Men jag kan gärna försöka och ge tips till dig när vi ses:-) Du skulle ha sett grand danois tiken, den var underbart söt & ståtlig! Den var svart, den påminde jättemycket om dig, Frippe!

Kram,

//C&L:-)

http://www.lattisen.wordpress.com

 
molle

molle

14 maj 2009 18:17

Jag håller fullt och fast med herr Loy i lekfrågan..varför springa när man kan gå..varför stå när man kan sitta och ligga...

http://www.pillans.se

 
lotta

lotta

14 maj 2009 19:05

hihi trangeldrama på gärde...MÅSTE bara komma och se det nästa gång:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

14 maj 2009 19:27

Ha,ha,ha vilket underlag för en ny dokusåpa!
Skulle säkert bli succé

http://svamphunden.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

14 maj 2009 19:35

Tack för vänliga hälsningar! Men OJJJJ vad Cash har hunnit växa - helt mållös! Börjar med att hälsa på hos alla, jag ska ta mig i kragen och börja blogga igen ;)
Kramis

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
tindra&buddah

tindra&buddah

14 maj 2009 20:51

Åhh vi skulle ha varit med också, Tindra är ju kär i Frippe och Buddah, ja det kanske fanns någon som dög åt han också så han kunde lämna min sida en stund, haha!!

Kraaaam

Ps, ska vi åka snart?????

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

16 maj 2009 07:19

Låter som du har fult upp. Mysigt det låter som ni har det på era promenader trots triangeldrama ;)

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se