Direktlänk till inlägg 23 maj 2009

Hur det gick för oss!

Av C´mon and love me - 23 maj 2009 17:16

Jo det ska jag tala om!!!

Jag/Frippe åkte som vanligt ut på en 2:a. Men det gick lite bättre för min son som vart 2:a bästa hanhunds valp.

Matte som hjälper mig att skriva är på jobbet just nu.

Hon slutar 20.00 då ska hon mysa med barnen och oss så det blir nog ingen uppdatering i kväll, husse är på "biljard" tävling med några pilsner tror matte...

Sen kan vi passa på att gratta min uppfödare och mina systrar Jazza som vart 1:a och Alva som vart 3:a  på Österbybruk utställningen. Kan även passa på att gratta Sara på "Grandelux" & Nike som blev 2:a där.


Kram & puss på er alla.....


Nu håller hon på att byter bakrund hela tiden "till något bra" säger hon!! Men hon kan inte bestämma sig någon gång!!!

 
ANNONS
 
lotta

lotta

24 maj 2009 09:16

grattis lille cash, vad kul:):)synd frippe...fasiken, ser de inte hur snygg du e????borde skaffa brillor den där dommarn;)
imorgon går jag på långledighet...hänger ni med runt älven i morgon fm?

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

24 maj 2009 13:35

2:a är inte illa det heller. Matte brukar tycka synd om domarna som inte ser när en skönhet kommer in i ringen =D, fast hon skulle själv inte klara av det. Hon skulle inte vilja skicka ut hundar, för alla har sin skönhet säger hon. Å hon tycker ju att vi är världens bästa hundar ändå....

http://gaztons.wordpress.com

 
 Anna med flock

Anna med flock

24 maj 2009 23:17

Kul för lilla fina Cash!

http://timsevimse.blogg.se

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

25 maj 2009 20:33

"Grandelux", vilket roligt namn, haha:-) Jättefint! Vad duktig din son var! Vem kan det vara? hihi... Tvåa, det är inte dåligt det, Frippe! Duktigt jobbat! Du är stilig du, men nästa gång får du en STOR etta!

KRAM!

//Lattisen:-)

http://www.lattisen.wordpress.com

 
Åsa

Åsa

27 maj 2009 13:05

Grattis till "lille" Cash. Frippe, du behöver kanske bara lite mera tid på dig för att gå bra i utställningsringen. Stora hundar som du växer väl rätt ojämnt så att säga...

http://ettlitetkatteri.bloggagratis.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

29 maj 2009 22:06

tack gulliga weronica för att du vart så snäll o fölt barnen till säfsen. Gustav har nu stupat isäng, mycket nöjd o MYCKET trött:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se