Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

Ny månad, ny dag, Nytt hus!

Av C´mon and love me - 2 juni 2009 16:18

Nu ska jag berätta att här händer det saker vill jag lova!!!!!

Först var det Håbolunds utställning sen var det valp kurs för matte och Cash, sen for matte Casper och Cash till Säfsen på Caspers skolresa dom var borta i två dygn (dom åkte på Ons. och kom hem på Fre.)

Då var jag hemma med äldsta mäniskovalpen Jocke. Sen har det hammrats och låtit illa hela dagarna här hemma, men nu börjar det bli fint här hemma med nytt tak och ny panel också har vi fått foder runt fönstrena.

Sen har matte jobbat på jobbet och jobbat på gården sen har hon kört till soptippen X-antal gånger.

Sen har vi varit till Stockholm på valpträff, det var tydligen

ca.30 stycken Grandisar där.

Nu ska jag och matte i väg och gå "Blodomloppet" med hennes jobb. Cash får vara hemma för det blir för långt för honom att gå, sen får ju jag lite "Kvallitets tid" med matte!! Det gillar jag...

Foton kommer senare i kväll. Från allt.... Så för bered er på en stor,stor bomb av foton......

Kramen på er alla så länge!!!!!!!!!!!

 
ANNONS
 
pillan

pillan

2 juni 2009 19:25

okey jag förbereder mig nu!!

http://www.pillans.se/wp

 
Martina

Martina

2 juni 2009 20:17

Hej!
Hoppas allt är bra med er! Här är allt bara bra efter helgens trevliga utställning i Mora.Vi ses i morgon på valpkursen på Kupolen.Kram Martina med hundar =)

http://martinaarnler.blogg.se

 
Balder

Balder

2 juni 2009 21:01

Hej pappa o bror!
Saknar er redan så himla mycket....
Herregud ni har verkligen fullt upp. PUST!
Här har vi faktiskt tagit det lite lugnt efter träffen :) Välbehövligt säger matte, jag har inte gått en meter sen vi kom hem (förutom kisspaus då) ;)

Massa kramar o nospussar från Balder

p.s matte o husse hälsar oxå

http://www.balder.bloggagratis.se

 
tindra&buddah

tindra&buddah

2 juni 2009 21:09

Sitter redo här och inväntar bomben....Har en egen bomb i njuren, sten, gör så inihelvetesjälaont....Ska se om jag orkar uppdatera nånting på torsdag när jag är ledig...
Kram på er

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
lOTTA

lOTTA

2 juni 2009 22:44

okey, det ser jag fram emot...herregudars vad ni håller igång:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

2 juni 2009 22:59

Ok! Jag väntar med spänning att se på fotona, hoppas du hittar på lite bus också =D

http://gaztons.wordpress.com

 
 Anna med flock

Anna med flock

2 juni 2009 23:27

Himmel här händer det grejjer, full fart :)

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

A

3 juni 2009 01:17

Saknar bilderna på mördarhundarna som så brutalt attackerade er på det blodiga loppet:))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se