Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

Nämen vad ser ni!!???

Av C´mon and love me - 6 juli 2009 16:36

Har jag uppdaterat igen!!???

Jaja, nu till idag. Vi har Miro här för hans matte och husse har åkt på sem. till Ekkerö och Åbo.

Sen har ju Dalicarlia dragit igång här hemma i Borlänge så det blir fotboll hela veckan för matte och Cash, jag och Miro får vara hemma och vakta huset säger hon. Den där lilla skiten ska lära sig att uppföra sig i koppel  och då vill hon inte släpa på tre stycken säger hon. Jag fattar inte vad hon menar för mig behöver hon då inte släpa på????????

Det var ju ett tag sedan nu men vi var ju på utställning i Avesta och det gick ju bra för mig,

jag vart 2:a bästa hanhund utan CK. men ingen Öppenklass hane fick CK så matte var sååååååå nöjd med det.... Ja, jag med förstås.

Min syrra gick det bätter för hon vart 1:a bästa tik med CK och gick vidare till bästa tik. Där vart hon 4:a

Sen har matte och min uppfödare kommit på att vi ska åka till Reftele på utställning. Ja, det heter visst Stora Segerstad. Vi blir där hela helgen den 24-26/7. Det blir jag matte och Cash som åker dit.

Lilla Tosca kakan var med också.

Har ni sett en riktig dala häst någon gång??????? Inte????

Då har ni sett en nu iallafall!!!!!*LER*

Nu är det snart dax att bege sig mot det stora fältet och titta på lite fotboll i regnet!!!!

Kram på er alla och hadet så bra....


 
ANNONS
 
lotta  med Juni ,C0la

lotta med Juni ,C0la

6 juli 2009 17:32

haha vilken fin dalahäst:)GRATTIS du med till finfint resultat!!!vilka snyggingar det finns här i borlänge;)bra att träna på dalecarlia, få se om vi stöter ihop...imorgon ti är det lydnadstävlingar på brukshundsklubben..17.30..då ska vi va med..camilla o bentley oxå..där e det oxå perfekt att träna.o dricka kaffe;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

6 juli 2009 22:49

Hej hopp!

tittar in och säger trevlig sommar....Gillar dalahästen skarpt;)

http://minahundarochjag.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se