Direktlänk till inlägg 7 juli 2009

Första dagen avklarad!

Av C´mon and love me - 7 juli 2009 08:26

På Dalicarlia.

Cash fick följa med och han skötte sig bra tycker jag.

Det var min äldsta som spelade och här ser ni honom markerad av en liten kille från Guatemala.

Dom förlorade den här matchen stort.. Nä, ni får inte veta siffrorna men det vart två siffrigt till motståndarna och jag tappade räkningen.

Sen hörde jag att killarna har tydligen blivit lottade till den värsta gruppen så det blir nog förlust hela veckan, vissa föräldrar kom fram och sa att dom tyckte synd om grabbarna.

Men, men det är ju bara en lek,sport som man inte ska ta så alvarligt på det har ju kunnat varit värre för söker vi intala grabben. Men han tycker att det här är att kastabort en vecka av sommarlovet......

Vi såg en massa hundar på sportfältet och Cash ville leka med en del av dessa. Som den här

lilla tjejen. Men hennes matte sa att det inte var så passande *LER*

Det regnade igår när vi var där och det serut att det ska regna idag med. Der är så tråkigt med allt regnande. Kan det inte vara mittimellan??? Som rengn på natten och sol med moln och lite fläcktande vindar på dagen????

Det beställer vi.

Kram på er alla...

 
ANNONS
 
Tindra&Buddah

Tindra&Buddah

7 juli 2009 18:59

Herreguuuud, nu hinner man ju inte med här inne helt plötsligt*S*
Jag latar mej mest i soffan mellan promenaderna med jyckarna....
Kram på dej

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

8 juli 2009 07:36

hihi nån dag ska jag visa vilken söt liiiiten vovve juni o cola hälsade på i visby..:)stackarna att hamna i den gruppen...lycka till iallafall..Casper, e han inte med iår?

http://juniocola.bloggagratis.se

 
pillan

pillan

8 juli 2009 09:51

ha det så trevligt där på fotbollen ,,
vi kommer dit och kollar på borlänge united

http://www.pillans.se/wp

 
Carolina & Latte

Carolina & Latte

8 juli 2009 12:56

Såklart Cash klarade det bra, så duktig som han är:-) Roligt att ni kikade in till oss. Ja nu får vi passa på med semester när bredbandet inte funkar, detta är den ända dagen på några dagar... Kramizar!

//C&L:-)

http://carolatte.webb.se

 
Tindra&Buddah

Tindra&Buddah

8 juli 2009 22:59

Tänkte bara tala om att det är blött ute (och inne) och jag tror det var svårt för er att grilla ikväll *L*
Tur att det går att dricka öl fast det regnar!!
Skål!!

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

 
Tindra&Buddah

Tindra&Buddah

9 juli 2009 13:43

Har ni någon match idag, vi ska simma neröver sportfältet till klockan 15 vi.... Matte har satt armpuffar på oss *S*

http://tindraochbuddah.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se