Direktlänk till inlägg 10 juli 2009

Nu är det slut!

Av C´mon and love me - 10 juli 2009 07:16

Nu är det slut på Dalecarlia cup. Grabbarna gjorde förlust med 63-0 under hela Dalecarlia, altså på 6 dagar så vann dom inte en enda match och gjorde inte ett enda mål. Dom hade hamnat i värsta gruppen, men jag tycker att dom gjorde det bra som var där och spelade och härdade ut, förlut på förlust och i regn och åter regn med lite åska och blixtar på det. Vissa planer vart avstängda för det låg så mycker vatten på dom.

Bra jobbat grabbar, tycker jag."Matte"

Det har regnat så mycket så vi har inte velat ut på någon längre prommis kan jag ju säga. Ja, vi har ju Miro han kan ju vara ute och han skulle mer än gärna gått på lång prommis men då var det ju matte det hängde på.

Så hon uppskattar oss nu när vi inte vill gå i regnet utan tycker att det är mysigare att ligga inne och trycka.

Matte och Cash ska åka bort i natt, så jag blir ensam hemma med husse och människovalparna, Miro åker också hem i dag så då ska jag sova och ha det hur mysigt som helst. Det är bäst att passa på och sova när man får chansen, den kommer ju inte så ofta nu för tiden!!!

Kramen på er alla där ute i regnet....

 
ANNONS
 
 Anna med flock

Anna med flock

10 juli 2009 07:40

tufft för grabbarna med sånt motstånd, men man kan ju inte annat än göra sitt bästa.

Hoppas ni inte regnar bort, kram!

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

pillan

10 juli 2009 10:34

ja du det var verkligen bra gjort bara att vara på det fältet i detta väder..

 
Annica

Annica

11 juli 2009 04:22

Ja bra gjort att spela fotboll i detta väder!!!
Men hallå grabbar vill ni inte vara ute i regnet=)))
Vad ska ni ut på för äventyr då som ska åka mitt i natten??
Ha en trevlig helg// Kram=)

http://leonland.bloggagratis.se

 
JoZ

JoZ

11 juli 2009 08:51

Hej Hej
Kikade in en snabbis för att säga Hej! Vi ska strax springa ut på promenad innan regnet kommer. Hoppas ni har en bra sommar! Kramen Jane o Zargo

http://zargo.dinstudio.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

11 juli 2009 17:59

haha sov gott då gubben;)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se