Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Nu är dom hemma igen

Av C´mon and love me - 13 juli 2009 09:14

Vi börjar väll med en bild av Hubbse-bubbs!!! Nu när det bara blev så då!!! 

Men bara för visit för på Torsdag så bränner vi ner igen för att åka på utställning  i Stora Segerstad. Vi mellan landar i St.holm på Torsdag för att sedan åka till Småland tidigt på Fredag morrgon.

I Fredags så åkte matte och Eva ner och hälsade på dom dära 08 för att se hur det var med dom.

Matte tog lite bilder på

Bonnsan!!

Så klart på min pigga syster Alva!!!!

Här är lill skiten i trappan hemma hos Ann-Louise & Pär.

Den här hunden sitter bra till...

Cash!!

Kram på er i regnet!!!

Nu är matte så trött på regnet så hon kan spy!!!

 
ANNONS
 
LOTTA

LOTTA

13 juli 2009 21:42

ojoj vad ni flänger på utställningar, kul.Lycka till..vi väntar väl ett år eller så..nu e cola så solblekt..kanske till våren:)

http://juniocola.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

14 juli 2009 18:41

Härliga bilder! Lycka till på utställningen!

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se