Direktlänk till inlägg 15 juli 2009

Äntligen!!!!!

Av C´mon and love me - 15 juli 2009 08:21

Har solen kommit, men har den kommit för att stanna????

Ja, vi hoppas det iallafall.

Har inga nya bilder att sätta in så det blir foto fritt inlägg i dag. Idag ska matte pyssla lite med tvätt och städning för vi åker ju bort till helgen så då blir det ingen städning här hemma då. Sen ska matte upp till Julias matte och prata skit till kvällen och bara umgås dom där kärringarna där. =))

Jag har hört något om någon "Tortyrkammare" men jag hoppas inte det. Det kanske är lill skiten som ska in där för jag blänker och är såååååå fin!!!

Då kan det ju inte vara jag, eller hur??

Matte har slagit upp utställnings tältet på gården så snart bär det iväg mot Stora Segerstad. Hon skulle kolla så att allt stämde och så skulle hon fixa en pinne som har gått av.

Jag hoppas att ni alla får en underbar dag med mycket sol och bad!!

För det är väll inte att hoppas att den stannar längre........ Men det gör jag tro inget annat.

Kram på er alla....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se