Alla inlägg under juli 2009

Av C´mon and love me - 3 juli 2009 22:13

Nu har matte städat idag och i går för att hon ska kunna ha "semester" i lungn och ro! säger hon. Sen så hon har tragit med oss till älven så att vi fått bada och svalkat av oss. Jag kan tala om att jag har badat fast inte min matte vill bada i älven, lill skiten han badar fast han törs inte simma, han tog ett par enstaka simmtag i går när han försvann under ytan, sen sprang han till matte och tyckte att hon skulle rädda honom........

Men han fattade nog inte att han klarade av det själv för matte stod med vatten upp till hennes vader.

Idag släpade hon ner oss till älven och sa att vi skulle bada sen tog hon fram den där "Äkliga" shampoo flaskan.

"Lurad" tycker jag!!!! 

Vad säger ni?????

Tack för att ni härdar ut och skriver till oss fast matte inte haft tid att hjälpa mig att skriva till er. Ni ska veta att ni har funnits i mattes och mina tankar hela tiden. Ni är helt underbara!!!!!!

Matte jobbar på att bli bättre igen. Ni är saknade och matte funderar vad ni har för er hela tiden.

Kameran är urladdad så det blir inga bilder idag heller, hon tog den med sig till stranden när hon åkte med barnen och bada idag. När hon skulle ta ett kort så upptäkte hon att det inte var något batteri kvar........

"Suck" Orutinerat eller??? När ska hon lära sig!!??

Matte har semester nu och ska vara hemma med oss i 5 veckor!!!!!!

Hon har anmält oss på 2st. utställningar, en i "Stora Segerstad" och en i "Klackberg" båda är G-D Specialer så dom är på två dagar, så det blit fyra dagar utställningar på två veckor. Det kostar att liggas på topp eller????

Lill skiten är inte så liten längre heller, matte var till Zoo affären och vägde honom idag och han väger 52kg och han ligger på ca.80cm i manken. Så det är nog fel av mig att kalla honom lill skiten!

Hoppas att ni får en trevlig helg med lagom med sol!!!

Kram på er....

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se