Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Det har hänt lite!!

Av C´mon and love me - 19 augusti 2009 07:55

Vi börjar med att sätta in lite bilder från Klackis. Tyvärr så vart det inga bilder på mig (Frippe) för då hade husse tröttnat och gått bort och satt sig undan solen för att ta sig en pilsner. Husse,husse!!!!!!!!

- Du måste ju hjälpa matte med att fota när du är med på sådana evenemang!! Hon kan ju inte sitta och fota samtidigt som hon är inne i ringen!!!

Häftet för Klackis utställningen!

Här har ni Matte & Cash i ringen.

Han är så duktig och låter dommarn titta på tänder och klämma igenom honom.

Matte och Cash. Matte korregerar benen på honom.

Min andra son Tjabo gjorde "Premiär" med Sara på Grandelux kennel (det är hon som har fött upp våra barn)på lördagens utstälning. Dommaren fick titta på hans tänder med. Han var också såååå duktig och vart 2:a med Hp. Sen är det ju så skönt att luta sig & mysa med någon!!!

Dommarn fick titta och klämma igenom honom med.

Nova var också med och även hon vart 2:a med Hp.

Vi ska inte glömma att nämna lilla Cola som vart 1:a med Hp.

(Hade tyvärr inget foto på henne) Snyft.

Vilka duktiga små barn jag har.

**************************************************
*****

Den 15 Augusti så var jag hos Miro och hade en barnfri helg............

Gissa om det var skönt!!!?????

Så jag lämnar nu över tangenterna till min lilla son och matte.

Pappa åkte bort och jag vart lämnad ensam med matte och husse.

Det var så ensamt, så lite ledsen kan jag ju säga att jag vart. Men matte ringde till sin syster som har skaffat sig en blandras hund som heter Milo och han är en blandning av Pudel och Berner sennen. Men ser mest ut som en mellan pudel.

Vi har jätte skoj han och jag. (Pappa gillar inte honom).

Lite bilder på oss då.

Jag och Milo på savel.

Vi igen.

Här har ni bara honom.

Han tycker att vi ska busa hela tiden. 

Milo igen.

*************************************************

På Söndagen så åkte vi dit igen då kom Milo,Tuva & Knut dit också.

Här har ni mig i profil!!

Här har ni oss alla!!

Sen på lilla Knut. Den här gillar pappa jätte mycket i stället.

Här har ni Knut med sin matte Mari.

Cash och sur kärringen Tuva.

Bitchen Tuva!!!

Cash och Tuva igen.

Söt Knut.

Lilla Milo fick vara med idag också.

*************************************************

Sen när vi var där uppe och lekte så såg matte att jag vart halt, så vi åkte hem så att jag fick vila. Och tro mig vilade det gjorde jag men inte vart det bättre i min hälta inte!!! Så nu är det bara korta prommisar som gäller, bara så att jag får göra det nödvändigaste och inte får man vara lös heller. HMMMMMMMMM!!!!!!

 
ANNONS
 
Martina

Martina

20 augusti 2009 08:05

Hej =) Dax att träffas och prata hund över ett glas vin! fniss! Ha det bra/ kram Martina

http://martinaarnler.blogg.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

20 augusti 2009 09:15

Hoppas att hältan snart går över, inget kul....

http://timsevimse.blogg.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

21 augusti 2009 22:57

Tassar bara in för att önska er en trevlig helg!

http://timsevimse.blogg.se

 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva..

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva..

23 augusti 2009 19:01

jag gillar oxå Knut, han var mig en riktig sköning:)går ni runt älven än..alltså har lillkillen börjat fått gå. är ledig alla vardagar nu från barn, och jobbar gör jag ju inte såå ofta, så jag vill gärna ha sällskap runt..?

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Annica,Älsa & Ästher

Annica,Älsa & Ästher

25 augusti 2009 06:00

härliga bilder att kolla på=)
Hoppas att hältan har gett sej nu?!
Ha en bra dag// Kram

http://leonland.bloggagratis.se

 
Gazton

Gazton

26 augusti 2009 22:38

Fast det värsta är när dom kommer och skall känna på kulorna, det gillar inte jag. Fan dom är mina! Jädrans husse du har.... ett nyp från mig i hans knäveck.

http://gaztons.wordpress.com

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

5 september 2009 13:10

Vilka härliga bilder. Tråkigt med hältan. Hoppas att det går över snart.

http://cdwoman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se