Direktlänk till inlägg 20 september 2009

Jaha, nu hade matte en stund över!!!

Av C´mon and love me - 20 september 2009 08:08

Hej på er alla!!

Nu är det ju så att alla ni som "känner" oss vet ju att matte har kommit på att det är på "mode" att må då(r)ligt!!! Det har hon annamat och därför blir det lite sämre med bloggandet för min del. Men nu är vi äntligen här och matte fick en "Chock". Det var inte det lättaste att ta sig in när man inte har varit inne på så länge. Först var sidan omgjord och sen kom hon inte i håg inloggningen... Jag säger bara det!! Matte!!!!!

Men, men. Nu är vi här för att göra ett litet inlägg iallafall. Jag kan ju säga att jag har det toppen fast det tar på krafterna att vara pappa på heltid, jag undrar.......... Finns det inget som heter delad vårdnad??????? Mattes äldsta pojke åker ju iväg till sin pappa, så jag tängte att min son kunde ju åka till sin mamma. Eller???? *LER*

Annars är det väll det vanliga här hemma, snabba prommisar eller upp på Savel! Idag ska vi till Smedjebacken på Grandis träff. Cash ska träna på att träffa andra hundar som är snälla och att man inte behöver hälsa på alla. Sen ska matte taitu med mig så att jag kan bete mig och visa lill killen hur man beter sig som vuxen.

Sen ska matte och mäniskorna fika och prata med varandra.

 

Kram så länge!!!

Det vart inga foton idag kommer när jag kommit på lite till om sidan.... Det är ju som att börja om och blogga nu när jag inta gjort det på ett tag.

 
ANNONS
 
lotta

lotta

20 september 2009 21:10

kul med grandisträff...flattisträffar har jag aldrig hört talas om..ja, det skulle vara hos uppfödaren då..KUL att ni skrivit igen..har saknat er:)TACK TACK fina gulliga matten för apportbockarna som "hittade hem"igen:)

http://www.juniocola.bloggagartis.se

 
Älsa & Ästher

Älsa & Ästher

21 september 2009 06:24

Igår kom matte hem och talade om att hon träffat er!!! Gissa om vi sniffade på henne då=)
Nu hoppas vi att er matte får ordning på bloggandet så vi får läsa om er OCH se bilder=)

http://leonland.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

22 september 2009 10:17

hej hopp!! Kul att ni är tebax!
Vill se många foton från grandis träffen sedan :)

Jaadu ang magsår....jag har haft rejäl magkatarr för många år sedan så jag vet hur det känns. Gaaah!! Har inte haft det minsta känning av nåt sådant nu....TÄNK om det skulle vara kropps pulsådern iaf....*gråter* Hur FAN ska man kuna veta utan röntgen eller ultraljud????

Kram!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

22 september 2009 13:49

Kul att läsa att ni har det bra iallafall även om er matte verkar ha lite mycket, kram till henne!

Hoppas ni hade kul på grandisträffen.

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se