Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Nu passar jag på att blogga lite!!!!

Av C´mon and love me - 24 september 2009 09:24

Nu är det så att pappa har åkt till Dala Husby och träffar Miro och jag fick inte följa med! Jag hörde att matte och Inga-Lill pratade om att: -"Pappa skulle få det lite lungt" en stund........... Jag fattar inget!!???

Iallafall så passar jag på att ta över en stund här. Matte har dragit fram med den där hemska snabeldraken här hemma och då vet jag inte om jag ska springa därifrån eller om jag ska attackera den. Pappa ligger ju så lungt kvar och inte bryr sig ett smack men jag vet inte om jag kan lita på att den är lika snäll mot mig som åt honom.

Tyvärr så har jag inga bilder att sätta in från träffen i helgen, för matte hade inte laddat kameran. Men ni kan få bilder på när matte och Inga-Lill kom på att dom skulle aktivera min ?????hjärna???? Ja, det är sant!!!! Hahaaaa......

     

Här är jag med en flaska med godis i.

Här är det en följd av det.

      

  

Matte kan du inte hjälpa mig då??

  

Får ingen hjälp av henne!!! Men roligt var det!!!

  

Titta vad platt den vart!

  

Nä det är nog dax att vila på detta.

Man blir ju helt slut av att blogga jue!!!!

Kram på er så länge då!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Petra o Balder

24 september 2009 16:01

Hahahaha...den där sovställningen känner man igen :))

 
Älsa & Ästher

Älsa & Ästher

25 september 2009 05:23

såg jättekul ut det där med att pilla ur godis ur flaskan=)
jag Ästher älskar snabeldraken=)..när matte tar av munstycket så brukar jag lyckas att komma sååå nära att mina läppar fastnar i den=))) det låter så kul må du tro men matte blir galen när jag gör så..förstår inte varför??
Härlig bild när du vilar i bädden=) men bädden ser liiite liten ut=)
trevlig helg på er!

http://leonland.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

27 september 2009 06:38

Jägarns vad du är stor, du får ju knapppt plats i biabädden ;)

http://timsevimse.blogg.se

 
Gazton

Gazton

28 september 2009 00:05

Ha ha ha...vilken skön sovställning du har. Ser bekvämt ut!
Du har verkligen vuxit, blivit sketa stor ju.

http://gaztons.wordpress.com

 
pillan

pillan

1 oktober 2009 19:52

men hej där..
ja du det där med facebook var då inget för mig ..
håller mig till bloggandet

http://www.pillans.se/wp

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se